Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger450
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_436386} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Thorbjørn R.
Bildet spiller på lys, diagonaler og motsetninger. Spennende at himmel og forgrunn smelter sammen til venstre. Jeg ville nok kuttet ovenfor skogen for mer å rendyrke linjene og motsetningene.

Mvh Thorbjørn

Avsluttet .
Spennende enkel komposisjon med bruk av lyskontraster og linjer. Enig med Thorbjørn vedr. skogen som jeg synes forstyrrer helheten her
Siri k.
Dette bildet likte jeg utrolig godt. Forstår de overforstående kommentarene angående beskjæring, men jeg tror jeg velger bildet med ditt utsnitt. Jeg er redd bildet hadde blitt for stilistisk og kjedelig i lengden om bunnen ble croppet vekk?
Siden trærne er såpass dempet så forstyrrer de ikke min opplevelse av bildet. Ellers så tror jeg dette motivet hadde blitt spennende i svart/hvitt også.
Erik K.
Bildet er bra med fine linjer og god bruk av lyset.

Er enig med Siri med hensyn til trærne.
Men jeg ville prøve å trekke de mer med i bildet, ved å lysne den delen av bildet som er nedenfor den skrå linjen. Og gitt denne delen litt mer kontrast. Slik hadde trærne kommet bedre fram å skapt en tredje linje, og mer dybde i bildet. Du ville også fått en gråtone til som etter mitt syn ville gitt mer liv til bildet.

Mvh Erik
Avsluttet .
Hei Torbjørn!
Du har fått til god overgang mellom lyst og mørkt, i tillegg til gode detaljer i begge partiene.
Fint lys og fine diagonaler.
Mvh Jan Roar
Ivan H.
Hei,

Leser at det er god diskusjon rundt trærne i forgrunnen. Jeg er vel en av de som støtter kutt, men ville latt de to små være igjen, de som er like over treklyngen. Som et alternativ kunne du også kuttet midt på trelinjen slik at der bare er toppene som stikker opp. Vet ikke om dette vil falle i smak, men kan fungere.

Ellers synes jeg du har fått frem gode linjer, samt fin kontrastbruk mellom belyst fjell og skygge. Du har klart å beholde detaljer i begge deler.

Historie? tja, de stakkars trærne som må leve i skyggen til våren kommer, tenker jeg da..

Mvh
Ivan
Berit C.
Hei Torbjørn.
Jeg vil foreslå å kutte nede rett foran trærne, og samtidig ta litt av himmelen.Liker kontrastene godt.
Beste hilsen Berit
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu