Med ønske om en god påske til alle
Påska og våren går hånd i hånd- og naturen våkner til live igjen etter en lang og snørik vinter. Ett avmagret rådyr nyter en liten pause i vårsola, en rast fra beiting av oreknopper i skogkanten. Alle døgnets timer blir brukt til matleting nå når de siste oppsparte næringsreservene i kroppen er brukt opp.
Med ønske om en riktig god påske, og med en oppfordring om å vise hensyn når vi i noen flotte vårdager skal nyte vårsol og natur. La høytiden bli en god opplevelse også for naturen vi nyter.
Bildet inngår i albumet Gudbrandsdalsnatur -
Utstyr
  • Nikon D200
  • Sigma HSM 300-800mm f5,6 APO DG
  • Brennvidde800mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger341
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_308668} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Joachim A.

Hei Svein,

Morsomt!... Tok noen sekunder før jeg så den. Hadde det vært noen ''felt/soner'' i skogen som kunne få bildet til å stå bedre på egne ben hadde det blitt helt topp. ( Kunne vært spennende å se en versjon hvor hele øvre halvdel av bildet er kuttet bort, slik at man kunne bruke snøen, sivet og skogen som en tredeling av bildet. Og evt. rådyret enda mer sidestilt for å beholde den skjulte effekten.

Ellers må jeg takke for den inspirasjon du har gitt meg gjennom dine bilder her inne!

God påske!

Mvh joachim

Eli B.

Stilig, jeg tenkte, der titter det frem noe ja, den var jo ikke lett å få øye på med en gang i alt kvistkvastet, men et vakkert bilde av Rådyret i sitt rette element, har sett lenge på det.

mvh Eli
ingebjørg fyrileiv g.

Jeg lette lenge etter en fugl mellom trærne før jeg scrolla ned for å spørre etter en... Men der ble jeg nesten ovverrasket, og det liker jeg. Jeg liker fargene i bildet, samt komposisjonen. Det ser ut som han koser seg i den vårlige påskesola... Fint øyeblikk, Svein. Jeg ville ha kutta bort snøen for en mye bedre helhet.

God påske til deg også.
vh ingebjørg
Kjell G.

Flott bilde og god tekst!
Jeg likte at du ikke falt for fristelsen til å beskjære. Det gjorde seg godt med det lille, utlutrede rådyret mot den store, massive skogen.

Riktig god påske ønsker

kjellg
Ole-Kristian T.

Stilig bilde egentlig, med et overraskelsesmoment. Stemmer også for å kutte bort snøen :)
Svein B.

Heisann, og tusen takk for kommentarer alle sammen.

Her blir det nok ikke kutting i hverken skog eller snø- begge delene hører med til historien og budskapet- men rent billedmessig kan det kanskje være flere kuttforslag å vurdere. Takker for innspill, skal ta de med videre.

Mvh
Svein B
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu