Villere natur en dette skal du lete lenge etter. Da jeg var nede ved bredden så jeg at det begynte å lage seg tegninger på vannet og jeg la til flekking til en topp for å få oversikt. Med 200 i puls og svettvåte øyer fikk jeg knipset et av mine favorittbilder. Legg merke til regndråpene på vannet.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2007-08-01 20:20:39
    Versjon #2
Utstyr
  • D1x
  • -
  • Blender-
  • FilmtypeDigtal
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger258
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_269463} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Avsluttet .

Hamarøyskaftet...Nok et herlig bilde av Hamarøys kjennemerke... fra motsatt side av det det vanligvis blir avbildet på.

Fin dybde og god linjeføring som får øyet til å bevege seg innover i billedflaten for så å stoppe i den horisontale linjen og i det solide fjellmasivet i bakgrunnen.
Fin speilig og spenning i refleksene i vannet noe som gjør at dette ikke blir ensformig og kjedelig.

Akkurat som om ''Skaftet'' brer ut sine armer vha fjellformasjonene til høyre og vesnstre for å fange en glad naturfotograf i sin favn...kanskje er det nettopp det som har foregått når man leser din fortellig om besøket der bak....
Bildet gjenngir en herlig og spennende natur som man bare MÅ oppleve.

Bilde virker kanskje litt mørkt og dystert i skyggepartiene, men samtidig er det fin tegning i himmelen og i skyformasjonene der.
Undres liklevel på om man kunne isolert himmelen og lysnet opp litt på resten av landskapet pluss øket kontrasten litt på samme.


Odd
Kjell F.

Bildet viker mørkt og dystert, og det var det også. En ordntlig gammeldags floing som vi sier (nedbørsmengde) var på vei, regnet ligger allerede på vannet som du ser. Tror nok at eksponeringen er ganske rett etter de forholdene som var der, men jeg skal prøve å gjøre en forandring og se om det blir bedre. Har allerede gjort mange forsøk men det ble liksom ikke slik som jeg har det i mitt hjerte.
Mvh Kjell
Kjell F.

Hei Odd.
Nå har jeg prøvd å rette opp slik som du tenkte, var litt jobbig, men deet ble kanskje en smule bedre.

Kjell
Avsluttet .

V2 ble ikke vellykket.
Bakgrunnen ble for sløret, slapp og kunstig tåkeaktig.
Og de lyse pene skyene på V1 ble for mørke på V2.

Ved å isolere himmelen på V1 og foreta en litt opplysing av bakken (Skyggepartiene) fulgt av en merkbar kontrastøkning (uten påvirkning av himmelen) så kanskje en ville oppnådd et bedre resultat med dette ellers så vakre motivet.
Hallgeir H.

Vilt og vakkert. Velkjent og flott motiv fra Hamarøy. Jeg synes versjon 1 blir best (gir den beste stemningen). Jeg ville ikke økt belysningen i skyggepartiene.
mvh. Hallgeir
Kjell F.

Hei Odd. Det er ingen enkel affære å isolere himmelen. Langs kanten av fjellet er det endel trær og dette gjør det besværlig. Har jobbet i flere timer for å prøve å få det bra, men det er ikke bare bare. Som jeg tidligere har uttalt så er versjon 1 den nærmest virkeligheten, men det var jo moro å prøve å jobbe å se om en kunne få noe som var ennå bedre. Skal prøve siden å se hva jeg får til.
Avsluttet .

Har sett igjennom dine siste bilder og velger meg dette motivet. Et motiv som har mange gode elementer i seg, fortellende.

Her fikk jeg roen.

Hilsen
arne
Kjell F.

Til Arne
Takk for kritikken, ja her ute i villmarken kan en finne roen, utrolig vilt og vakkert og jeg kommer stadig tilbake til disse områdene.
Mvh Kjell
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu