~ Spinning ~
Ingen hjelp fra PS denne gangen - bare ekte fart!
Får dårlig fokus på bilen?
Fotograf
Utstyr
  • Nikon D50
  • Nikon NIKKOR AF-S DX VR 18-200 f/3.5-5.
  • Brennvidde18mm
  • Blenderf/3.5
  • Lukker1/15s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBil/motor/Kjøretøy
  • Lastet opp
  • Visninger378
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_232253} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Avsluttet .

Syns dette var stilig,kan formelig se hvordan den spinner rundt,liker at det er så mye fart i bildet:-)Og de kalde fragene gir enda mer utrykk for at dette er en kald årstid med farlige veier(noen steder).
Hilsen Tone!
John-Tore G.

Bra eksempel på panoreringsteknikk dette. Ikke enkelt å få til. Synes du fikk dette bra til. STILIG.

mVH John-Tore
John G.

Her synes jeg du har vært dyktig.
Frekk plassering av bil, spennende detaljer i rødlys og profil, fint panorert og en flott blåtime-tone i bildet...
John :-)
Rune S.

Stilig bilde. Fint fanget! Fine blåtoner og flott med kontrasten ifra de varme lysene. Typisk britisk sjåfør på norske veier:-)

Mvh
RuneS
Odd Tore S.

Det er fart i bilens vinkel, i spinnende bakhjul og i bakgrunnen. Etter min mening burde selve bilen vært enten vært skarpere eller mer fartsbluret. her gir den mer inntrykk av litt bom med fokus.
Skulle gjerne sett litt mer sprut fra bilen også, på sørpe bør det være skikkelig sprut bak hjulene. Men bildet ditt antyder at her har vi å gjøre med en som provoserer en skrens ved å gi for mye gass i forholdsvis lav hastighet, i motsetning til en skikkelig oppstilt skrens. Og slike skrenser er mest dynamiske fra motsatt side. Da kan de også være ganske spennende for fotografen også, om føreren overgår seg selv.
Men bra forsøk, og jeg liker bilens plassering i bildet.
Odd Tore
Ann T.

Hei alle bil entusiastene, og takk for kommentarene!! Jeg er takknemlig for alle råd om hvordan man kan få det beste ut av en slik situasjon. Som dere kanskje har gjettet - dette er ikke noe jeg pleie å ta bilder av :-)

Odd Tore har kommet ganske nær sannheten - hele historien er at jeg var invitert av sønnen min å være sammen med han å prøvekjøre en morsom liten sportsbil. Jeg fikk lov til å kjøre en kilometer eller tre [noe som fikk meg til å smile bred og tok meg tilbake til ungdommen min igjen ], og da vi byttet plass igjen jeg måtte få en liten demonstrasjon om hvor lett det var å spinne rundt selvfølgelig..... Så ja, lav hastighet og for mye gass...men spennende var det for meg i hvertfall! Og - som vanlig - jeg hadde kameraet med meg og måtte bare knipser. Helt tilfeldig at jeg fikk dette i det heletatt med andre ord..

Rune - sjåføren er også bare halv-britisk så jeg var i ganske trygge hender.. ;-))

Mvh. Ann
Stig Børre E.

Tøffe saker!
Håper sjåføren fikk rettet opp dette...
Bilen er skarp nok, det som ville hevet dette bildet er et kutt
i toppen. Bebyggelsen i bakgrunnen ødelegger en hel del i mine øyne.

StigB
Odd E. k.

Hei Ann!

Et flott fanget fartsbilde, der fartseffekten er fanget fint inn. Terrenget rundt bilen gir en bra fanget følelse om fart, noe som blir forsterket av bilens stilling i forhold til fartsretningen. Fargene i bildet er meget flotte og gir et fint inntrykk. Komposisjonen sammen med utsnittet fremmer situasjonen meget bra Ann!

Mvh

Odd E.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu