Variasjoner
Bildet inngår i albumet Høst 2006 - Enkel høstvariasjon med lys,farge og eller bevegelse som tema.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2006-10-23 22:49:32
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2006-10-23 23:50:57
    Versjon #3
Utstyr
  • Nikon D200
  • Nikon Nikkor 70-200 mm f/2,8 G-AFS ED-I
  • Brennvidde200mm
  • Blenderf/2.8
  • Lukker1/400s
  • FilmtypeISO 100
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger409
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_218403} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (17)
Ellen Therese R.

Hei Steinulf!
Spennende serie dette her! Må si at dette er et av mine favoritter. Pent utsnitt, og spenstig bakgrunn. Nesten litt grafisk preg over det hele.
Hilsen Ellen
Linde G.

Hei Steinulf

Et flott og stemningsfullt høstbilde. Først lurte jeg på om bagrunnen ble litt bråkete, men på den annen side ble det litt tøfft pga at det var såpass blura som det var. Nydelige farger og morsomt samspill mellom bluring og skarphet. ;-)

Hilsen
Linde Gilberg
Andreas S.

Hei

Ett blad sylskarpt og ett i bevegelse godt adskilt fra bakgrunnen. Teknisk upåklagelig (målt med min kompetanse iallefall) men mangler den lille ekstra wow faktoren. Men uansett godt jobbet.

mvh
Andreas
Ivar B.

Ja du er virkelig i det kreative lune for tiden, og jeg synes du lykkes bra med spennende og litt annerledes høstbilder og dette er intet unntak. Spennede bakgrunn. Mvh Ivar.
Torbjørn K.

Jeg synes dette ble veldig bra. Fin komposisjon, harmoniske farger og bra lys. Jeg liker veldig godt de lyse parallelle stripene i bakgrunnen. For min del kunne du spandert på noe mer fargemetning, og kanskje noe mer skarphet på bladet i forgrunnen.

Torbjørn
Kjell Sigurd S.

Støtter TK sin kommentar. Mer farge og kanskje noe heving av mellomtone vil hjelpe her. Det beste av dine høstblad-bilder etter min mening.

Kjell S
Roger S.

Et spennende og vakkert bilde!
Kreativ bruk av begrenset dybdeskarphet er flott.
Jeg ble så inspirert av noen av dine tidligere bilder, at jeg har kjøpt en lyssterk tele selv.


Roger
Steinulf L.

Takk for konstruktiv kommentarer så langt. Roger, alltid greit med en unnskyldning:-) Gleder meg til å se bilder tatt med nyanskaffelsen.
Geir F.

Synes dette var spennende.
Men jeg oppfatter bladet oppe og nede like viktige i komposisjonen så jeg skulle derfor ønske et like stort skarphetplan både på begge to.
Dette ville forsterke dybden mellom de to bladene og bakgrunnen. Synes nevnte bakgrunn og forgrunn spiller opp mot hverandre på en delikat måte.
Og fargene: Delikat.

-fløde-
Thomas M.

Du har mange flotte høstbilder Steinulf. Her er et av dem. Pent lys, og komposisjonen sitter som vanlig!

Thomas Mørch
Avsluttet .

Må nok innrømme at interressen føles større til å ville se det andre gule bladet ovenfor.
Motivet som så og si har gått i oppløsning fanger ikke den helt store interessen i forhold.

mvh arild
Inger-Lise S.

Hei! Fine høstfarger i ditt siste bilde, men jeg falt for dette. Topp komposisjon, spennende bakrunn og kledelig med svart helt bakerst.

Inger-Lise
Kjell Sigurd S.

V2 ble en tydelig forbedring.

Kjell S
Steinulf L.

Takk for kommentarer fra dere som er kommet til. Hyggelig at bildet vekker engasjement og forskjellige reaksjoner. Selv synes jeg v#3 er det som fungerer best.
Inger Anne Maritsdotter V.

lekkert høstbilde:-) best i #3.

Inger Anne
Tone A.

Hei Steinulf
Her er det hausten sin melankoli som kjem fram, pga blada sine brun-og orangetonar og med tydelege teikn på at dei snart fell av. Men den vesle knoppen gir von om ein ny vår.
Lysfelta bak saman med refleksane gir ein fin kontrast til bruntonane der. Lyset, mørket og blada gir ein fin hauststemning der eg likte versjon 3 best, pga at her er det meir gyllent lys som gir meir glød til blada.
Men versjon 1 viser mest av hausten sin melankoli pga at bakgrunnen er kaldare og då kjem dei varme fargane til blada betre fram. Eit kreativt bilde av hausten som syng på siste verset.
:) Tone
Ann T.

Hei Steinulf, jeg likte dette stemningsfullt høstbilde. For meg er det V1 som peker seg ut. Det viser kontrasten mellom de varmere høst tonene og det lysere, skarpere feltene i bakgrunnen som er kald - høst mot vinter.. Veldig bra.
Mvh. Ann
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu