Skal vi stikke av?
Bildet er tatt i Tunisia sist sommer.
Utstyr
  • Canon Ixus 500
  • -
  • Blender-
  • Filmtypejpg
  • Nei
  • AnnetKonvertert til tiff for viderebehandling.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger563
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_171412} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Inger-Lise S.
Hei Nils!
Et fint bilde med klare farger og god komposisjon. Her fikk du en ypperlig og passende bakgrunn og godt lys. Det slår meg hvor godt dyr og omgivelser som oftest passer sammen fargemessig, som her.
Siden det er ørken, vil jeg tro du ankom stedet på ryggen til en av disse kameler eller dromedarer...Ikke lett å se om de har en eller to pukler her...Men flotte dyr. Sikkert en fin reise. Men de ser ikke ut til å ha lyst til å stikke av,-tvert i mot ;-)

Inger-Lise
Nils G.
Takk skal du ha Inger-Lise.
Bildet er i feriealbumet. Jeg ble så fascinert av det supre morgenlyset der ute i sanddynene med sine runde fine former.

Nils
ingeborg w.
Flott lys, fine farger, gode kontraster, dyrene godt plassert, veldig bra dette. Ideelt sett kunne jeg ønsket meg å se enda litt mer til høyre, for virkelig å få inntrykk av hvor stor ørkenen er. Jeg synes de ser litt trøtte ut jeg da, ligger og hviler seg etter en lang tur.
Steinulf L.
Fint med et ørkenbilde uten søpppel. Fin komp og klare farger. At dyrene skuer inn i landskapet er bra.
Nils G.
Takk til Ingeborg og Steinulf.
Og Steinulf, jeg er enig med deg i at det er fint å se ørken uten søppel. Å fjerne alt som var med tok mer tid enn å kaste en søppelpose.

Nils
Marion N.
Herleg bilete. Likar både komposisjon, lys og fargar. Flott at du har begrensa antall element til dromedarer, sand og himmel. Skal eg pirke på noko så må det vere at dromedar lengst til høgre skulle sett i same retning som den andre.....

Mvh Marion
Eyvind R.
En fin og ren komposisjon der fargene på pleddene gir det lille ekstra. Flott lys..

Mvh Eyvind
Atle Q.
Hei Nils, flott bilde.
Det meste i positiv forstand er sagt over... Skal til Nord Afrika snart selv... og gleder meg som en unge når jeg ser bildet ditt..
Om jeg skal pirke på noe, så mangler det kanskje litt på skarphet ? Synes frynsene på teppet nærmest var litt slørete... men det er kanskje PC skjermen min?

mvh
Atle
Nils G.
Takk igjen.
Marion: jeg må gå på kurs for å lære meg dromedarspråk. Jeg er delvis enig med deg.
Atle: Det mangler noe på skarpheten. Bildet er tatt med Ixus 500 i jpg, jeg har konvertert til tiff, jeg har klippet litt, jeg har justert levels og fargemetning, jeg har brukt NeatImage og jeg har brukt USM. Skjermen din er nok i orden.
Og som Steinulf var inne på så brukte jeg mye tid på å klone vekk mye søppel i sanden.

Jeg setter alltid stor pris på alle komentarer, takk alle sammen.
Nils
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu