Etter leggetid
småbarnspappa blues...
Fotograf
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger704
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_149288} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (23)
Jon-Petter T.
Dette her synes jeg var en strålende gjennomført ide.
Resultatet fungerer som bare det. Pappaen som sitter passe matt og resignert, kanskje er han på fisketur med gutta et sted langt inne i hodet sitt, mens småen skal ha, skal ha, skal ha.

Å vise ungen slik du har gjort det, med flere bevegelser og positurer nede i senga viser også barnets aktivitetsnivå på en flott måte.
Ett svært vellykket bilde!

MVH
J-P
Kristoffer L.
Jeg må si meg enig med Jon-Petter. Her har du omsatt en god idé til et både fortellende og humoristisk bilde.

Det småtrollete uttrykket på småen, der han står til venstre, er ubetalelig. Slik sett kunne nok bildet fungert like godt uten multi-/serieeksponeringen - eller hvilken teknikk det nå er du har brukt her. På den annen side får du understreket det høye aktivitetsnivået på en slående måte.

Meget bra!

- Kristoffer
Eivind A.
Det mest originale og best gjennomførte bildet jeg har sett i dag. Fungerer utrolig bra! Lampa oppe til venstre samt figuren oppe til høyre distraherer litt.
Rune Edvin H.
Hei, så dæven. Bra barnebilde. Smårollingen har mer energi enn pappaen og det er klin umulig å få'n til å ligge stille. LIkte fisketurtanken til Jon-Petter.
Rune
Erlend M.
Hehe.. veldig bra. :D Skikkelig kult uttrykk på ungen.
Ketil K.
Originalt og flott planlagt. Her tar du situasjonen til de grader på kornet! Og det blir enda værre når de blir større...
Johan K.
Knallstilig!
Veldig god ide, og meget godt gjennomført

Johan
Yngvild M.
F A N T A S T I S K !
Frank H.
veldig bra dag. hvor mange eksponeringer har du brukt her
Dag J.
Takk for kommentarer.

Dette er vel seks eksponeringer, der jeg er med på en av de. Ellers er det bare litt klipp og lim og pensling i PS for å sette de sammen.

EHA: Når det gjelder lampa og figuren, så er de med for å skape litt barnemiljø. De er en reell del av rommet til sjefen, så de hører hjemme i bildet også, syns jeg.

Fisketurtanketeorien er nok ikke langt unna sannheten.:)
Avsluttet .
Heisann

Bildet er en hel fortelling i seg selv og du har fanget en hel historie i sekvensen din. Synes også det var en aldeles strålende idè og et betimelig tema for maaaaaange hvis ikke alle foreldre.

Svært godt og kreativt utført !

Svenn
Jan Frode A.
Jeg henger meg på all rosen.

Dette er veldig bra gjennomført; en flott idé som du har mestret på en dyktig måte.

mvh Jan Frode
Hans Jacob H.
Uttrykket på propellen i lekegrinden er ubetalelig! Figuren bak og lampen hører med og gir et fint miljø. Er også imponert over lyssettingen i bildet, kontrastrik og stemningsfull. Er bare litt usikker på positur/håndstilling til barnefar, men regner med at den er naturlig (og ikke innøvd)
Eivind A.
DJ: Jeg er helt enig i at det skal skapes et miljø, men da burde det ha vært gjort litt mer enn dette... du kunne hatt elementene litt nærmere og på en eller annen måte gjort dem mer fremtredene og fargerike. Nå faller det litt mellom to stoler, synes jeg.
Tomm H.
Hehe Helt topp ide og ganske bra gjennomført. Tror du kan forbedre ideen siden det er litt mørkt og kjedelig i toppen av bildet.
Dag J.
Takk for de siste kommentarene også.

HJH: Hånden er som den er, om du skjønner. Det var slik jeg satt, og det er igrunn ikke tilgjort. Det var sikkert tanken på fangsten som gjorde det.:) Men den kunne sikkert like gjerne, eller kanskje helst, vært borte fra bildet.

EHA: Jo, jeg kunne kanskje det, men da måtte jeg ommøblert. Jeg tar til meg poenget.

TH: Jo, kunne kanskje gjort det mer livat der oppe, men igjen, da måtte jeg ommøblert (eller brukt noe annet enn vinduskarmen som stativ).

Steinar Dahlen V.
Bilde genialt det. som mange seiar. men eg synast bakgrunnen er veldig ufokusert. viss mann skal ha med barna bør man ha også dem litt meir fokusert. men nok ris...... genialt bilde nok en gong.


mbh

Steinar
Dag T.
Kult, men jeg synes ikke synd på deg. Med mine ville minst én vært på vei over kanten på senga for lengst .-)
Avsluttet .
Jeg kjenner meg igjen i denne situasjonen som trebarnsfar :-) Meget kreativt og godt gjennomført bilde.

MvhJRH
Ole Wilhelm L.
Glimrende bilde. Fortellende, bra tittel.

:-)))
Arne S.
Hehe, helt herlig! Utsøkt bra! Du jobber godt for tiden!
Avsluttet .
he he.. akkurat slik jeg husker det når mine to jenter var små.. Trenger ingen ''følgetekst'' dette bildet .. Høyt tempo! God illustrasjon i ''trøstebok'' for småbarnsforelre! (det finnes fler i samme situasjon) :-)
Eileen O. H.
Som småbarnsmor må jeg bare si at du virkelig har tatt leggetids''problematikken'' på kornet her:-)

Stilig!

Som skikkelig amatør og nyfersk ''dotter'' har jeg igrunnen ikke så mye å si om det tekniske.... kanskje bare at det hadde vært enda kulere om du hadde vært sylskarp. Hadde kanskje forsterket forskjellen mellom den livlige krabaten og deg.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu