En snill kar jeg kjenner !
Utstyr
  • Nikon D 70
  • nikkor 18 - 70 mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger354
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_146328} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Audhild E.

Flott dette. Likte baktanken din.
Han ser veldig snill ut, øynene er sjelens speil.
Fint lys på bildet. Litt forstyrrende den stripen over høyre øre.

Mvh-Audhild
Inger-Lise S.

Hei Linde! Et klart og fint portrett. Streken bak høyre øret så jeg ikke før jeg bøyde skjermen på laptopen godt fram. (Jobber kun med laptop...)
Men den er lett å klone bort da.
Fin tekst du har skrevet. Personlig syns jeg ikke så mye om tekst på selve bildet og har inntrykk av at de fleste, som meg, foretrekker slik tekst som undertekst. Men det er jo en smakssak og du står jo selvsagt fritt der.
Godt at sånne mennesker som denne karen finnes :-)

Inger-Lise
Pål Hilmar S.

Du får frem en personlighet her. Fint uttrykk og et balansert potrett. Men teksten ødelegger for opplevelsen. Synes du burde ha skrevet det som en kommentar til bilde, og ikke i selve bilde.
Linde G.

Ser poenget med tekst på bildet, at det kan virke forstyrrende. Det er nettopp når man får slike kommentarer at man vokser som ''utøvende fotograf'', for ofte ser jeg ikke det andre ser. Tusen takk for kommentarer.

Linde
Inger-Lise S.

Hei Linde! Du har så rett. Jeg har hatt en utstilling som gikk bra, og om jeg hadde fått bare ros på Foto.no hadde jeg ikke kunne stilt ut! Det er så flott at man får konstruktive kommentarer også, selv om det ikke alltid er ''nødvendig'', eller noe slikt;) med det. Jeg kunne bare familieknipse da jeg begynte her. Så lurt å lytte, om man er enig da.

Inger-Lise:)
Avsluttet .

Dette er et varmt og ekte portrett.
Da jeg klikket på det kunne jeg ikke la være å bli skuffet over teksten som ble så helt feil. Tekst i bilder er etter min mening en uting og her ble det veldig feil for at bildet var sååå vakkert.

Fortsett å ta så gode og fortellende portretter. Dette var så bra at mange av oss drømmer om slike lykketreff.

Mvh
ARVE
Lars-Anders M.

Meget bra portrett.
Mikal O.

Sterkt og personlig. Jeg trenger ikke å kommentere tekst i bilder, siden det allerede er nevnt, men jeg tar godt imot budskapet.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu