Rustfyrverkeri
Rusten tar overhånd.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger375
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_132245} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Torgeir S.

Dæven steike, for å sei det på godt NORDNORSK!!! Dette var skikkelig tøfft og utrolig godt sett. Jeg har jo sett at du har meget god sans for disse små detaljene og her synes jeg virkelig du har truffet godt. Nydelig komposisjon og fantastiske farger, rett og slett en kjempeflott bilde som herved er ANBEFALT!

Mvh. Torgeir
Håvard K.

Heisann, du har visst et spesielt øye for vakre detaljer i rust (viser til ditt bilde lagt ut 13.03). Fascinerende bra!

Håvard
Gunnar G.

Slutter meg til de to foregående kommentatorer. Bra bilde. Spørsmål: har du forsøkt hvordan bildet blir hvis du senker luminositeten litt, altså gjør bildet ørlite mørkere, eventuelt hever kontrasten litt?? Du er veldig nær det absolutt perfekte i en tett billedframstilling. Da må du også få spørsmålet om du har vurdert den skrå markeringen nede i venstre kant. Kanskje kunne den ha vært klonet bort?? Du har også to ørsmå flekker helt oppe i høyre kant. Burde de ha vært fjernet også?? Bakgrunn for undringen er at dette er en svært kompakt komposisjon. Da er alt som oppfattes som å være på utsiden av hovedstrukturen mer eller mindre forstyrrende elementer i bildet. Faren ved denne tenkningen er at man kan komme til å fjerne detaljer som viser seg å være med å berike totaliteten i bildet. Svaret får man bare ved å forsøke å bearbeide bildet.
Gunnar
Stine J.

Trodde dette var en blomst på thumbnailen. :-) Veldig bra sett og formidlet. Farger og utsnitt helt topp!

mvh Stine
Roger V.

Veldig delikat dette Leif. Tett og flott utsnitt, knallgode farger.
Slutter meg til ordene til de ovenfor...

Roger
Hans Jacob H.

Flott rustblomst! Fine farger og tett og fin komposisjon!

Hans Jacob
Grethe B.

Supert! Men jeg synes det ser ut som en blomst med stilk. Øyet som ser vettu...uansett et fantastisk skue, godt sett. Ville kaaanskje dratt litt i spakene for og øke kontrastene og få fram fargene bedre...

mvh
gt
Ann T.

This was super! Very well seen!
Ann
Catrine H.

Wow! :)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu