1984
Utstyr
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger148
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1141955} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Jon S.
Nydelig sv/hv, komp og ide.
Stopper der, jeg.
Da legger vi ballen død.
Mvh Jon
Roar B.
Du må ikke slutte med undringen, Jon:)
Livet blir så mye fattigere..
Jon S.
På ingen måte Roar, :smilefjes)
Kommentaren ble skrevet før jeg så linken. Da ble det plutselig rent for mye å tenke på.
Mvh Jon
Harald N.
"1984" var trøstesløst lesing, dystert dette og, men ikkje verre enn at ein guttunge kan få fart på ballen att.
Harald
Roar B.
Så sant, Harald, livet går videre selv om Orwells årstall fikk et dystert skjebnefelleskap på mer enn en måte..
Halldór G.
Halldór Laxness bugte altid regn og gøende hunde til at beskrive melankoli og savn i sine bøger. Her kommer den mørke vandstrøm, til at erstatte hunden men følelsen er den samme. Tab af en lille fjer som spiller sammen med bolden forstærker indtrykket. Jeg vil ikke overfortolke, men nogen ville måske sætte ordet bold = jord, men det er på grund af Kup nr. bla, bla i Glaskow.
Roar B.
Liker veldig godt denne tilnærminga du ofte viser i tilbakemeldingene dine, Halldór. Der komposisjon og teknikk ikke nødvendigvis blir det primære, men vel så mye innholdet, alle følelsene motivene gir. Stort sett også vært min intensjon via de bildene jeg har bidratt med så langt.
At du også trekker fram din kjente navnebror i denne sammenhengen er jo bare med og krydrer enn ellers flott analyse. Så igjen, takk takk !
Ragnar S.
En forgangen tid. Var den så mye bedre enn
dagens ? Jeg bare spør.

Mvh Ragnar
Roar B.
Sikkert mange måter å tolke spørsmålet på, Ragnar. Kanskje en skal tenke som så at at framtida er ren og uskyldsfri. Nuet speiles her og nå. Mens fortida representerer minner og erfaring, grei ballast inn i de to førstnevnte..
Julie E.
Nydelig arbeid. Fikk en følelse av ensomhet da jeg fant bildet ditt.
Roar B.
Julie: Du leser bildet mitt som en åpen bok. Herlig med slike tilbakemeldinger som setter ord på følelser og undertoner. Nettopp det jeg ønsker å formidle i bildene mine. Takk !
Geir F.
Et fotografi for refleksjoner og tanker. Klarer ikke helt å samle tankene om en tolkning. Blir sittende å se på bildet og leter etter et svar. "The answer, my friend, is blowin' in the wind"; -og det er virkelig et kvalitetstegn. Et fotografi som "løfter".
G
Roar B.
Mer enn nok for min del, Geir. Til og med fotografen har ikke klare svar, kun en liten rød tråd som ble til noe mer da jeg hørte sangen. Noe selvopplevd, om en bror..
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu