Stupa
Utsnitt av stupa Sarnath
Utstyr
  • Nikon D750
  • 24.0-120.0 mm f/4.0
  • Brennvidde32.0mm
  • Blenderf/7.1
  • Lukker1/125s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger110
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1135798} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (16)
Øyvind B.
Min tanke. Ta en pause.
Man må ikke legge ut bilder hver dag men ok hvis.
Man må heller ikke like de fleste utlagte hver dag.
Stupa Sarnath ok men for meg blir det mer et utsnitt uten innhold.
Da må du forklare hva du ser og ikke jeg Keshav.
Ikke bli snurt.
Liker det hele din person...og nett..
Mvh Øyvind
Olaf M.
Gleden må jo være å kunne like et motiv uten at det må forklares og tolkes i alle retninger. Glad jeg er en enkel sjel i så henseende. Jeg føler glede når jeg ser alle disse fargesjateringene med de forskjellige mønstre.
Mvh Olaf
Keshav N.
Først bildet.,Her har mange mennesker jobbet lenge og hugget i stein symboler og dekorasjoner. Det som vises her er bare endel av det hele.
For noen uker siden ble hele dette stedet stengt.. Det eneste som er åpent er noen butikker noen timer hver dag. Men uka var over ble det forlenget. Dette har nå blitt forlenget flere uker og for nte gang venter vi på om vi kan gå ut i morgen. Jeg trenger ikke noen pause men en lang tur med sykkel og kamera. Takk for at du bruket din tid her Øyvind.
Olaf hvis mine enkle bilder gir deg glede har jeg oppnådd mer en jeg noen gang hadde håpet.
Takk til dere begge.
mvh Keshav
Keshav N.
Øyvind
Gunnar F.
Konstruktiv kritikk må vi tåle, selv om det føles urettferdig. Jeg har ikke vært i India, så jeg finner bildene dine interessant, også dette værbitte, rustne og fargerike utsnittet til ære for Buddha.
Jeg er en enkel, gammel mann som fortsatt søker lærdom. Stå på Keshav! Svar, men gi f.. i hva andre mener så lenge du har fotoglede selv.
Mvh Gunnar
Fredrik N.
Bildet er fiint, Keshav.
Et bilde trenger ikke å tolkes i alle himmelretninger.
Enkelt og flott dette.
Mvh Fredrik
Øyvind B.
Keshav tåler dette.
Selv en sensitiv idiot som søker oppmerksomhet gjennom bilder i mangel av noe annet.
Alt fra meg er venneligsinnet.
Mvh Øyvind
Øyvind B.
Det var meg selv som var en sensitiv idiot bare så det ikke kan misforstås.
Og nei alt må ikke tolkes i alle retninger angående bilder.
Mulig det ble litt feil dette Keshav og ber om unnskyldning hvis kommentaren såret deg. Sliter litt med og ordlegge meg riktig på nett og det var ikke vondt ment.
Mvh Øyvind
Gunnar F.
Takk Øyvind!
Jeg måtte lese det to ganger før jeg forstod at det ikke var meg du siktet til. Jeg kjente meg ikke helt igjen som sensitiv, men idiot har jeg ofte vært :-).
Keshav får svare for seg selv - jeg går ut fra at han tilgir deg.
I tilknytning til ditt gode bilde fra Oslo S kan jeg fortelle deg en idiotisk historie. I 2017 satt jeg på perrongen en tidlig søndags morgen i finværet med reisesekken og kofferten og ventet på toget som skulle føre meg til Oppdal. To ungdommer i sin beste alder forsøkte å rane meg - jeg fikk et karatespark i brystet og et der det gjør mest vondt av den mest aggressive, men idioten forsvarte sine eiendeler og ren refleks gjorde at jeg traff han på hakespissen med knyttneven så han gikk på rygg - den andre løp fra stedet. Jeg hastet inn i stasjonsbygningen med mine eiendeler. Flaks og idioti - jeg kunne jo blitt skadet for resten av livet for noen eiendeler. Litt digresjon for å lette på stemningen. Ludvik har nok rett :-)
Mvh Gunnar
Knut N.
Jeg er vanligvis ikke så opptatt av tekst eller koblinger til artister under bilder, men her hjalp forklaringen din ..fortsett Keshav ;o)
Keshav N.
Jeg kan ikke se noen grunn til å bli hverken såret eller fornærmet over denne dialogen. Etter å ha lest kommentrene kan jeg bare si at dette forsterker min tro på Foto.no. Denne dialogen er som er regnskyll som etterlater lufta klar og ren. Hjertelig takk til dere alle Øyvind, Olaf, Gunnar, Fredrik og Knut
mvh Keshav
Per L.
Jeg tar bilder fordi det gir meg glede i hverdagen. Om andre liker dem eller ikke får bli deres sak. Foto.no er et fint sted å lære av andres bilder og konstruktive kommentarer.
Dine bilder fra India gir meg impulser fra et for meg ukjent område av verden, og dette er intet unntak! Flott og fargerikt bilde! Mvh Per
Øyvind B.
Takk for vist storsinn Keshav!
Står respekt av den.
Det forsterker og troen på nettstedet for meg.
Forfriskende som ett regnskyll etter langvarig tørke.
Mvh Øyvind

Keshav N.
Tusen takk til deg også Per.
mvh Keshav
Walter S.
Utrolig spennende strukturer, ekotisk relieff og et vakkert fargespekter, mest av baturlige jordfarger, som tiltaler meg!
Mvh,
Walter
Keshav N.
Takker så mye Walter.
mvh Keshav
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu