WooD
På tide å vise noe annet igjen. Her en vennine som ikke er fullt så schizofren, men har en behagelig ro over seg. Skjønt en liten ulv i fåreklær er hun....
Bildet inngår i albumet Cecilie - Ulv i fåreklær
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2004-08-14 19:46:54
    Versjon #2
Utstyr
  • FujiFilm S7000
  • Vidvinkel
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetJust. i Levels. Pittelitt USM og kontrast just.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger529
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_100071} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Karianne H.

Her tror jeg du har brukt NI også - eller? Men her var det virkelig fint, det ble noe eventyr- og spøkelsesaktig over bildet. Dama sitter som en madonna på steinen også! Flott bilde dette også, men hun ser bittelitt anstrengt ut...? Tror jeg ville foretrukket en mer henslengt stilling på henne. Men bevares for et bilde likevel...

Karianne :-)

P.S. Prøvde en mellomting med NI på mitt bilde. Tror kanskje det ble bedre? D.S.
Avsluttet .

Fin idé, men synes dama ser ut som hun holde pusten for ikke å bevege seg. Hadde vært bedre om hun hadde vært litt mer avslappet. Fargene er fine, eventyraktig som nevnt over.
Avsluttet .

Ja dette var virkelig ''softe'' greier, litt mye kanskje men det er en smakssak. Litt enig med de over ang. anstrengt positur. Selv synes jeg det er særlig den bakoverlente sitetstillingen kombinert med den hevede venstre foten hennes som gjør det litt anstrengt. Ser nesten ut som hun anstrenger seg for å klare å holde posituren, ikke skli nedover berget. Ser ut som hun bruker venstre hæl til å holde igjen. Jeg tror det kunne blitt bedre mtp. posering dersom hun hadde hatt begge bena liggende ned på berget.

Men sånn ellers, teknisk, eksponering, lys, farger osv. stemmer utmerket!
Inga Helene J.

Hun ser ikke helt bekvem ut, modellen din. Fargene er fine, men personlig er jeg ikke så veldig begeistret for så mye softing.

Inga
Anniken S.

Hei og takk for konstruktive tilbakemeldinger.
Softingen er bare gjort på bakgrunnen, altså på trærne.
Steinen og jenta er fri for bluring.
Kan hende posituren er en smule anstrengt....spesielt på det venstre benet...Der prøvde vi å skjule et digert skrubbsår som hun hadde fått etter å ha tatt en test i Birken løypa forrige helg. Masse verk og gørr... Ellers var hun veldig rolig og avbalansert.
Inger-Lise S.

Hei! Jeg syns bildet var fint med gode farger,men hun satt litt anspent,ser det ut til..Fint med bluringen rundt modellen.

Mvh Inger-Lise
Roger V.

Trolsk stemning her, enig i at modellen eller Cecilie sitter litt anspent. Syntes og det var litt midtstilt, ville ha hatt modellen litt mer til venstre.
Fred S.

Hatten har hun tatt av seg, ser jeg, og mere til...., ser ut som et lite søtt skogtroll der hun sitter. Steinen er som skapt til å anrette skogens skapninger på med tanke på fotografering; bakgrunnen er imidlertid litt for mye photoshoppet selv for en fyr som er fæl til å photoshoppe selv.

vh fred
Avsluttet .

Versjon 2 ble mye bedre synes jeg. Litt trangt i bunnen (under føttene), men ellers veldig OK. Bruntoningen forsterker skogs- og hulderstemningen.
Avsluttet .

Hei Anniken

Versjon 2 synes jeg var en stor forbedring i forhold til Versjon 1.

MvhJRH
Kjetil H.

Jeg vet ikke, Anniken - intensjonen er vel å skape en trolsk og eventyraktig stemning. Til det synes jeg teknikken skinner for klart igjennom, at modellen ser for moderne og strigla ut og heller ikke spiller sin rolle så veldig bra. Huldre-assiosiasjonen kommer ikke til sin rett med en korthåret modell. Det forførende og litt frekke potensialet i de bare lårene, ser tilgjort ut. Bildet gir et kunstig inntrykk.

Versjon 2 er jo et helt annet bilde. Der kommer modellens personlighet til sin rett. Det er et godt portrett.

Kjetil
John-Tore G.

Hei. jeg tror jeg holder en knapp på v2 her ja. Hun ser mere avslappet ut og det ser i det hele tatt mere harmonisk og naturlig ut. Ulv i fåreklær...spennende:-)
mvh John-Tore
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu