''Havbruk''
Utstyr
  • Canon eos 1n
  • canon 20-35mm 2.8L
  • Blender-
  • FilmtypeKodak 100 vs
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger290
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_104664} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Lars-Anders M.

Vakker bild. liker farver og komp.
Lena Beate H.

Fin komposisjon. Sikkert et vanlig syn rundt om i landet, men uvanlig å se som bilde. Bra Arnstein.
Erlend K.

Komposisjonen i bildet ditt fungerer, men jeg får likevel en følelse av at bildet ikke helt sitter som det skal. Her må jeg med en gang innrømme at jeg ikke klarer å sette fingeren på hva det er som forårsaker dette. Noe jeg tror det kan være er at motivet for meg fremstår som ordinært, da en forhauster i et slikt miljø er et vanlig syn for meg. Bildet formidler klart hvordan det er, uten å løfte motivet noe videre.

Jeg kjørte forøvrig forbi en forhauster en dag som var malt/lakket som en giraff... - hadde ikke med fotoapparatet :-(

Jeg ser også at bildet ditt har hatt litt problemer i scanningen, da det kan virke noe undereksponert slik det fremstår nå. Nå er ikke 100 VS den værste filmen, men likevel her kan det nok være litt mer å hente i etterbehandlingen tror jeg.

Jeg synes både dette bildet, og det siste du pupliserte har litt rare farger i skyene. Har du noen formeninger om dette Arnstein?

Arnstein P. F.

En tanke bak dette bildet var at det utover på landsbygda er dette et ganske så vanlig syn ennå, forhøsteren er på veg ut - nå er det rundballer. Kanskje kommer det giraffer i stedet - jeg synes motivet fikk et noe dragelignende utseende. ''Dragen'' skulle sett innover i bildeflata i stedet for utover! Når det gjelder farger, kontraster og skytoner - Har bare brukt bærbar-pc med skjerm en ikke kan stole noe særlig på når det gjelder farger og lys. Har heller ikke gråfilter som er obligatorisk på slike motskybilder - eller???
Kjenner heller ikke godt nok til mulighetene i filmskanneren ( bruker en Minolta 5400 -synes den gir en noe for blå/lilla fargetone). Dette får være nok
bortforklaring på grunn av manglende basiskunnskaper i den digitale verden.
Mvh Arnstein
Erlend K.

Et fint utgangspunkt er å erkjenne at man kan lære mer. Jeg er der hele tiden... Da blir man bedre, og man setter mer og mer pris på resultatet.

En generell følelse er nok at mange av bildene man selv tar oppfatter man som ordinære, og at det er langt mellom blinkskuddene. Det er i grunnen bare å stå på. Det er gøy å være ute, ha med kamera og helt glemme tid og sted. Da tar det HELT av!
Per Harald O.

En fin hverdags dokomentasjon, ok komp.
Kansje litt mere kontrast?
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu