Magellanspett
Nå er jeg på ny på vei til et av verdens mest utrolige naturområder. Denne gangen til Nord-Argentina. I mellomtiden kommer et bilde av en av de flotteste spetteartene som finnes - Magellanspetten - tatt i Syd-Argentina for nesten et år siden. Dette blir siste bilde fra meg før jul - så jeg får vel dermed sjansen til å være ute med årets første god-jul bilde? Rødt hode på spetten hjelper litt til kanskje, bare julesalget er før ute her...
Bildet inngår i albumet Argentina - Jeg skal forsøke å legge ut en serie med bilder fra Argentina etter hvert fra Ildlandet, Patagonia, Pampasen og det sydlige og nordlige Andes. Med den sterkt devaluerte pesosen er Argentina blitt en rimelig turistmagnet og et ypperlig reisemål for den som liker storslått natur. Noen bilder fra Buenos Aires kommer nok også.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2005-11-23 06:37:09
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger917
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_165668} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Torbjørn K.

Synes dette ble et meget bra bilde av en vakker og severdig fugl. Trestammen ble veldig ''rotete'' og dekorativ, og står i bra kontrast til den er elegante og fargesprakende fuglen. Jeg synes greina oppe til venstre, samt de aller lysesete områdene i bakgrunnen trekker litt for mye oppmerksomhet.

Torbjørn
Stig B.

God Jul, 1 mnd og 1 dag igjen :-)

Riktig en fargebombe dette, ser ut som om hodet er dyppet i et malingsspann. Det ble kanskje litt mye liv rundt hodet på den, men en vakker fugl er det.

Ha en god tur, gleder meg til å se bilder.

Mvh Stig
Hans Jacob H.

Artig fugl, og et hode man godt kan komme i julestemning av.
Ha forøvrig en god tur! (og god jul!)
:)
Steinulf L.

Så skarpt at det er nesten tredimensjonalt. Fortsatt god tur og God Jul.
Kjell G.

Herlig bilde! Høydeformat er vel det naturlige for hakkespettbilder og passer flott her også. Fin plassering av blikkfangerhodet. Skal dette sette standard for kommende Argentina-bilder, blir det mye å glede seg til!

Riktig godt tur, Ketil !
Odd Tore S.

Flott ståsveis på denne typen, utførelse og farge minner om sjefen over alle sjefer.
Ikke mye å si på dette teknisk, men jeg tror at jeg ville tatt sjansen på å klone vekk de to småkvistene som er rett over hodet.
God tur!
Odd Tore
Jan O Ø.

Hei. Artig å se andre versjoner av en arten som vi er vant med fra våre breddegrader også. Hvis jeg ikke husker feil så har vi 7 forskjellige av denne typen i Norge. Denne minner jo mest om Gjertrudsfuglen(Svartspett) synes jeg. Litt mer sveisen denne her kanskje.
Mvh Jan O.
Geir Arne M.


Fint bilde Ketil. Jeg tror det uansett ville bli bedre med tettere beskjæring. Spesielt til venstre.

Ellers nydelige farger - flott fugl.

mvh
geir
Jonas L.

Fin dokumentasjon av en spennende art.
Riktig god tur og god jul til deg!

mvh JL
Avsluttet .

Du overrasker og imponerer stadig med nye arter. Teknisk er det i den samme meget gode kvaliteten. V1 som artsbilde og V2 som naturbilde/dokumentasjon.

Jan Roar
Stine J.

Det var da en imponerende flott hakkespett. Veldig bra bilde, liker spesielt v1.

Du er vel allerede reist, men god tur og god jul uansett. :-)

mvh Stine
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu