Multeblad
Utstyr
  • Nikon F70
  • Sigma 105 mm
  • Blender-
  • FilmtypeSensia 100
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger353
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_31002} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Kenneth P.

Flotte farvetoner. Behagelig å se på. Skulle ønske det ikke var utbrent oppe i venstre hjørne. Kunne helt sikkert vært flott med hele bladet skarpt, men det er flott dette også.
Reidun G.

Tiltalende, selv om jeg kunne tenkt meg mer skarphet på bladet. Bildet er ikke utbrent slik KP sier, på min skjerm
Reidun
Pascale B.

Original, god ide å bruke molta som bakgrunn og sette bladet i fokus for ein gangskyld.
Eli L.

synes ikke det lyse feltet øverst til venstre er plagsomt jeg heller. fine farger, men jeg skulle ønske at bladet var skarpere og tegningene i moltens former var litt tydeligere.
Arnfinn N.

Jeg takker for kommentarer. Hvis det lyse feltet
opp til venstre er utbrent, har vi svært ulike skjermer.
Da jeg har tatt bildet med liten dypdeskarphet,
f 2,8 eller 5,6, var det for at kun bladkanten skulle være skarp. Et multeblad er ikke flatt og derfor blir ikke alt i fokus.
mvh
Arnfinn
geir j.

Bra og orginalt bilde av verdens beste bær!
Arild S.

Fine former og farger.

Arild
Stig S.

Flotte farger og tiltalende løsning med bladet i fokus,- skulle dog ønsket enda litt mer skarphet i bladet. Tror ellers at Kenneth må gjøre noe alvorlog med skjermen sin;-)

--ss--
Arnfinn N.

Til dere som kunne ønsket litt mer skarphet på bladet; jeg kan si meg enig. Jeg har nok vært litt for opphengt i det som er i fokus er skarpt, men kvaliteten på bildet hadde blitt bedre om HELE
kanten hadde vært skarp.
Jeg er svært takknemlig for alle kommentarer, så mange takk.
mvh
Arnfinn
Kenneth P.

Beklager feil ordleggelse, det er ikke utbrent. Mente å si at jeg synes feltet ble for lyst. Synes det dominerer litt for mye. Men for all del jeg liker bildet ditt. Vet dog at ett slikt blad ikke er flatt, derfor mener jeg at du burde ha tatt det på blender 3.5-4 i stedet for 2.8 f.eks. Fått litt større skarphetsområde. Men bildet er fint det.
Elisabeth W.

Jeg liker denne idéen, og fargene i bildet ditt er fine. Du har gjort et bevisst valg når det gjelder skarphet, men jeg sitter allikevel med følelsen av at det kunne være en tanke å eksperimentere litt med forskjellige muligheter for å se hva som fungerer best.

-- Elisabeth
Avsluttet .

Greit nok,men vist det var bladet som skulle være fokus i bildet så ville jeg hatt det skarpere.Personlig ville jeg heller hatt multen skarp isteden.Men som PB sier en annerledes ide'.

Mvh RK
Tor Einar H.

Nydelig bilde med fine, behagelige farger, som er avstemt til hverandre av naturen selv! Ellers er det irriterende med slike blader som ikke er i ett plan når man skal makrofotografere! Slike blader skulle rett og slett ikke finnes!
Men det gjør de i hopetall, og en fotograf må forholde seg til virkeligheten! Min mening er at
de uklare feltene av bladet bare understreker bladets form!På den måten kan man bevisst bruke det som er ute av fokus til å fortelle noe vesentlig..
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu