22. Mai
Nok et første utkast på et bilde jeg skal selge. Grunden til at jeg legger det ut er at jeg ikke synes bildet til høyre er riktig. Forslag til alternativt motiv og fargetone?
Bildet inngår i albumet Første-utkast - Første utkast til uferdige bilder.
Utstyr
  • Canon T70
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger462
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_28272} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Haiman A.

Jeg synes det ser rimelig bra ut. Faktisk meget bra. Du er flink, Mikkel.
Fotsett med det.

::Haiman::
Mikkel C.

Wow, for en hastiget Haiman.
Mange takk!

M.
Eli L.

en spennende serie som det hadde vært interessant å høre historien til. bildet til høyre hadde passet bedre inn hvis du ikke hadde hatt med stanga under knotten, om du skjønner. slik det er nå er det et knott midstilt, og jeg tror bildet hadde tjent på å kun bestå av knott og stang oppover. da hadde jeg følt nærhet i det tredje bildet også, slik jeg gjør i de to andre.
Erlend M.

Synes også det ser ganske bra ut! Det som er feil er at de to første bildene inneholder blått, grått og sort, mens det til høyre har grønt, brunt og sort. Det hadde jo ikke vært så vanskelig å fikse dette i PS. Allikevel liker jeg faktisk de to høyre bildene best, og mener de står godt sammen, men ikke det venstre.

Hva skal bildet brukes til, og hva vil du fortelle med det? Skjønner ikke tittelen.
Mikkel C.

Erlend:Tittelen er egentlig bare en arbeidstittel.
Foretrekker egentlig å slippe å navngi bilder. Synes det begrenser tilskuerens assosiasjons-muligheter for mye.
Eli: Historien er det opp til deg å se. Se bort i fra tittelen.

Takk for tilbake meldinger.
M.
Aleksander J.

Det er fargene som skiller bildet til høyre fra de andre to. Det plager ikke meg nevneverdig, for motivmessig synes jeg bildene passer godt sammen og utfyller hverandre godt.
Avsluttet .

Hmmm. steinalderen - opplysningstiden - Jernalderen...

Min tolkning av bildet iallefall...

('',)

Fint bilde

[Martin]
Kjetil N.

Hvert bilde for seg er litt kjedelig, men som serie fungerer det bra. Synes du skulle gitt et av de blå bildene rød tone, da hadde de stått bedre til det grønne.

22. mai??
Endre B.

Fantastisk Mikkel! Bildet til høyre er det intet galt med, det er bare helt nydelig. Det jeg likte minst av bildene var faktisk det i midten, men det stod fint til resten av bildene. Stå på!
Mvh Endre.
Kristin E.

hej,selv synes jeg dette er en flott montage..bildet til hoyre synes jeg passer inn med de skarpe kantene som gaar igjen samme som bildet til venstre..men det i midten er jeg usikker paa.selv om det deler hele montagen opp paa en ryddig maate..det spors jo oxo hva maalet ditt er med bildet?hvis du har noe maal?kanskje et skarpere utkast av bildet i midten til aa folge konturene til de to andre..?prater kanskje litt rundt meg selv, men det er det jeg ser for meg.uansett veldig bra..staa paa .vennlig hilsen kristin
Dave S.

I like it. Bilde til høyre. Bilde i midten. I dont like it so much.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu