Kjærlighet langs Seinen
Dette paret satt ved Seinens bredde en sommerdag i år. Hva de sa til hverandre, kan en kanskje lese utav kroppsspråket deres. Romantisk er det iallefall.
Synes bildet er rent og uten for mange farger. Synes det også uttrykker kjærlighet.
Har zoomet motivet kraftig inn, og jeg satt forøvrig ombord i en båt da bildet ble tatt uten stativ.
Utstyr
  • Cannon eos 400D
  • Sigma OS 18-200
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger209
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_327024} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Eli R.

Savner føttene :-)
- Eli
Ole Martin T.

Enig med Eli, men synes det er et vakkert motiv og flott lys. Mangler litt på skarpheten, men det ødelegger ikke for motivet synes jeg.

mvh - Ole Martin
Terje A.

Hei-hei Bente.
Slutter meg til de to ovenfor. Bra stemning. Syns ikke alltid det er skarpheten som er viktigst, men jeg liker at utsnittet blir best mulig.
Liker også å vite noe om innstillinger du har brukt.
Hilsen Terje
Bente R.

Tusen takk for gode kommentarer!!
Først til Eli: Enig med deg, og beklageligvis så ble bena vekk i min iver etter å fange ansiktet. Jeg kjørte forbi i båt, og så dette motivet på lang avstand. Etter å ha zoomet max inn, ventet jeg på det rette øyeblikket da de var i skuddlinje. Men glemte bena.. sånn er en ekte amatør..:)

Til terje..du kan få rede på innstillingene senere, men kameraet er såpass nytt for meg at jeg er på forsøkstadie enda.. Akkurat nå er jeg i moduset zoom and shoot.. Går med forsiktige skritt i jungelen av blender og lukker hastiget, selv om ISO har jeg fått litt bedre grep om.. Og det er fantastisk med photoshop og Picasa som kan redigere noen av mine amatørfeil.

Uansett - gøy er det !!

Hilsen Bente .

Tar med takk i mot alle kommentarer!!
Ole Martin T.

Leste siste kommentaren din og ang. blender og lukkertid så anbefaler jeg deg på det varmeste å begynne å ta bildene i RAW format. da har du full kontroll i etterkant. Skal se om jeg rekker å lage et eksempel for å sende deg som epost.

mvh - Ole Martin
Ole Martin T.

Legger ut et eget bilde der jeg viser litt enkle ting en kan gjøre for å berge bilder som har vært dårlig eksponert dersom en har tatt dem i RAW format.

Du kan se det her bilde nr. 387831

mvh - Ole Martin
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu