Escape
Utstyr
  • Nikon D7100
  • 80.0-400.0 mm f/4.5-5.6
  • Brennvidde400.0mm
  • Blenderf/10
  • Lukker1/1000s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger66
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1019366} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Harald N.
Dette kan eg like; enkelt med fin dynamkk mellom skjæra og kvisten. Dristig, men elegant komposisjon.
Mvh Harald
Sissel Elisabeth H.
Enkel og virkningsfull komp. Et fluktbilde utenom det vanlige. Flott med lysets streif på busk og fugl. Liker etterbehandlingen.

Mvh,

Sissel Elisabeth
Knut R.
Tusen takk til Harald og Sissel for kommentarene!
Knut Georg F.
Flott komp, enkelt og fullt av luftig action med bakkekontakt.
Mvh Knut
Roar B.
- I know it looks like I'm movin' but I'm standin' still.. Nok et sterkt bidrag fra din hånd Knut. Igjen ber du oss skjerpe sansene. Tankene farer i ulike retninger. Først innom virkelighetens verden. Men føres raskt over i drøm og fantasi der tolkningene venter på svar som allikevel kanskje aldri vil komme.

- I can't even remember what it was I came here to get away from.. Aner angst og uro i bildet ditt. Den brå bevegelsen, et skifte mot noe annet som ligger der bak. Bortenfor et sted jeg selv ikke har kontroll. Men som jeg allikevel nådeløst blir dratt inn i.
- It's not dark yet but it's gettin' there… En antydning. i ytterste konsekvens. Men kan også være signal på det motsatte. En nødvendig handling, en dreining for at livet igjen skal ta form, mot ei bedre lei, men det vil koste. Igjen denne rastløsheten, frykten og forvirringa som uttrykket bærer så preg av.
- It's too hot to sleep and time is runnin' away. (alle utdrag fra Not Dark Yet, B.Dylan 1997)

Igjen leser jeg Fuglane av Vesaas. Nok en gang tilfeldighetenes spill der jeg tar bildet med meg inn i handlinga. Med Mattis, dette livets stebarn som allikevel ikke gir opp men går sine egne veier. Allerede nå ser jeg han tydelig og klart gjennom dette bildet. Mvh Roar

Knut R.
Tusen takk Knut!
Knut R.
Tusen takk Roar for kommentaren din!
Blir veldig glad når bildene mine engasjerer.
Mitt motto som fotograf er: Jo mer jeg ser, desto mer skjønner jeg hvor lite jeg har sett. Jo mer jeg fotograferer, desto mer skjønner jeg hvor mye det er å se.
Jeg prøver å ha en mening med bildene mine. De er sjelden bare meningsløse snapshots. Og jeg finner ofte symbolikk og dobbelt betydning i bildene. For meg er et fotografi ikke bare et bilde, en gjengivelse av noe jeg så eller noe jeg opplevde, men en prosess hvor jeg skaper bildet vel så mye gjennom den etterbehandling jeg gir bildet.

Mvh Knut
Sissel Kleivdal H.
Spennende komposisjon og etterbehandling med effektfull virkning av lys. Et engasjerende motiv.

Mvh
Sissel
Roar B.
Deler gjerne disse betraktningene med deg Knut. Her er det mye felles tankegods som er verdt å ta vare på. Ja, for meg og tydeligvis flere når du fram med symbolbruken din. Ingen gitte svar, kun rom for masse ulike tolkninger som pirrer nysgjerrigheten. Får betrakter til å stoppe opp og reflektere, Ikke rart slike bilder engasjerer ! :) Roar


Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu