''In the Hall of the Mountain King''
Nok et bilde fra helgas ''klatretur''.
Spennende lys på hele denne serien. Dette burde kanskje vært kjørt med litt mer blender.
Utstyr
  • Samsung GX 10
  • Pentax SMC-F -macro zoom 35-70 (3.5-4.5)
  • Brennvidde35mm
  • Blenderf/3.5
  • Lukker1/45s
  • FilmtypeISO 400
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_297459} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Kari B.

Her går fantasien min litt løpsk! Minner meg om huggtenner som gnafser i seg salat ( gresset helt nederst) Utrolig kult!
Arne L.

Hei Kari!
Takk for kommentar fra nabobygda. Som du ser er det spennende ting på andre sida av Sjonfjellet også ;-)
Jeg så for meg noe liknende som du beskriver da jeg krabba inn under et utspring i fjellsiden. Omtrent som å sitte inne bak tanngarden!
Arne :-)
Kari B.

ja jeg har registrert at det er spennende på andre sida av fjellet også.. mulig jeg må prøve meg på en liten fotosafari i '' de kystnære havstrøk'' Er bare så håpløst nybegynner enda.. men lærer enormt av å snoke rundt her inne da!

Mvh Kari
Avsluttet .

Dette ble nydelig Arne.

Truffet bra har du, mener jeg. .

Et absolutt spennende lys ja. Og fargene er upåklagelige.

Siden du nevner det med blender så var jeg inne i PS med ditt bilde.

Synes bildet er fint som det er, men det er jo kanskje en mulighet ved å legge inn en V2.
Bare justere litt på Curves det.

Hallo fra Eivind.

Ps. Hilser spesielt fra min sambo som benytter dette utmerkede eksemplaret som inspirasjon for sine maleriske utfoldelser.
Wenche J.

Hei Arne
Dette var litt av en tanngard. Utrolig flott lys du har fanget med deilige iskalde farger og farger med håp om en ny sommer innimellom. Liker stråene nederst som nesten virker irriterende på en positiv måte:):):) Godt observert.
Mvh Wenche
Arne L.

Hei!
- Eivind, takk for hyggelig innspill. Jeg prøvde litt med curves, men ble ikke vesentlig mer fornøyd - og da får jeg heller gå videre på andre prosjekter i de seine nattetimer. Satte stor pris på å høre at dette kan brukes som inspirasjon for maleriske utfoldelser - nesten så jeg kunne ønske at du tok bilde av resultatet... og la inn her :-)
- Wenche, takk for kommentaren. Som du forstår har også jeg stor sans for det som virker irriterende på en positiv måte... ;-)
Arne :-)
Fred S.

Trodde først at nedre halvdel var en speiling, men kommer til at alt henger ned en eller annen fjellhammer på Nesna ( som jeg sikkert har vandret forbi under glade lærerskoledager på 60-tallet)
Av en eller annen grunn ville jeg ha hatt bildet kvadratisk, eller jeg ville rettere sagt ha kuttet en del av istappene oppe. Vet ikke helt hvorfor, men tror den snedige gresstusten ville ha kommet mer til sin rett da.
OK bilde, ganske dekorativt, kanskje ikke så spennende, men is er fristende. Jeg jaktet på nøyaktig samme typen istappmotiver det første året jeg var digital.

vh fred
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu