Versjon 2 av Utsikt mot Reynisdrangar fra Dyrhólaey på Island.
Hei! Har nå lagt ut bildet i en ny versjon, uten for mye kontraster og overbehandling. Håper dere vil gi meg nye kommentarer på denne nye versjonen av bildet.
Er mere fornøyd med denne versjonen av bildet. Det ser nå mere naturlig ut uten for store kontraster og overbehandling.
Utstyr
  • Nikon D50.
  • Nikkor.
  • Blender-
  • FilmtypeDigital
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger210
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_285471} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Wenche J.

HEi Jan-Torstein
Dette ble mye bedre.
Her har du fått frem lyset og fargene som særpreger Island.
Et mektig landskapsbilde. Liker dette.
Mvh Wenche
Per Ove H.

Velkomponert landskapsbilde med flott linjespill og fin dybde. Som du selv sier gir dette et mer naturlig inntrykk, noe som bl.a. vises på gressbakken i forgrunnen. Fin formidling av særpreget natur.

Mvh
POH
Avsluttet .

Dette ble bedre enn din forrige versjon, men jeg sitter likevel med en følelse av at det er større potensiale i dette bildet enn du har klart å få frem. Ellers vil jeg bare nevne for deg at du kan legge ut nye versjoner av et bilde uten å legge det ut som ''nytt''. Trykk på ''Legg til ny versjon''. Så bruker du ikke av den kvoten du har for maks. antall bilder pr. uke.

mvh Trond
Hanne H.

Jeg synes du har tatt et fint landskapsbilde.
Minner meg om sand, når du heller vann på så raser sanden ned en plass osv. Det kan også minneom en golf bane.
-Hanne-
Svein Erik N.

Flott bilde Jan-Torstein. Jeg tror også at du fremdeles kan få mer ut av bilde med litt redigering. Syntes fjellene i bakgrunn var penere på 1. bilde, men da var lanskapet i framkant for skarpt. Så en liten mix av begge bildene blir riktig pent :)
MVH
SEN
Anne-Lise S.

Så spennende å se utsikt mot Reynisdrangar ved Vik fra denne vinkelen. Selv opplevde jeg dette naturens under fra Vik bilde nr. 297231 på andre siden av ''fjellet'' mot lavaformasjonen i havet idèt en snøstorm kommer over oss. Sto på den kullsvarte lavastranden bøyd 45 grader forover for å ikke blåse overende med snø og vind piskende i ansiktet... Synes ditt ståsted her gir et flott overblikk over noe av det som fascinerte meg mest med Island, nemlig naturen og fargene. Du er der på en annen årstid enn da jeg opplevde det ser jeg, av fargene, men uansett... Spennende å se dette også. Du får frem naturens storhet her, og det karakteristiske ved landskapet; vilt og utemmet. God dybde innover. Synes imidlertid det hele blir noe for lyst og at det dessverre mangler kontraster og detaljer.

Anne-Lise
johnny leo j.

Utrolig motiv og fine linjer- Ekstra pluss for personen i bildet som gir bildet en ekstra dimensjon og vi kan se hvor mektig dette landskapet er.
Er enige med de som mener att dette bildet er så fullt av kraft att det skulle være mulig å få enda litt ekstra ut av det, det hadde hvert moro å se. Du kan bare legge til ny versjon her, helst i samme størrelse.

Mvh Johnny



Jan-Torstein H.

Hei Johnny!!! Tusen takk for hyggelig kommentar. Hvis du kikker på resten av mine bilder, så har jeg allerede lagt ut en mere kraftfull versjon av dette bilde, før denne versjonen med mere kraft, kontrast og skarpere farger. Se på versjon 1. Mvh Jan-Torstein
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu