Bildet inngår i albumet Lek -
Fotograf
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBarn
  • Lastet opp
  • Visninger228
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_277800} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Lise U.

Liker undereksponeringen av mesteparten av motivet her, syns det sammen med guttens positur skaper rom for tolkninger som ellers ikke ville ha vært der: Selv om det er et bilde av et barn i lek, blir det en introvert stemning som jeg har sansen for. Til tross for -- og delvis også på grunn av -- motlyset trer gutten og dissa med kjettingopphenget og gresset godt fram, og jeg syns de er fint plassert. Det eneste jeg lurte veldig på, var det som viste seg å være en is som han holder i handa -- kanskje er det for lenge siden vi hadde sommervær her i strøket til at jeg tenker i sånne baner... Liker disse bildene du har lagt ut med dramatiske kontraster mellom lys og skygge -- og dette bildet er ikke noe unntak, men jeg må nok bruke litt tid på å bli helt fortrolig med den isen...

Lise U
Tove H.

Trodde først han lå på en huske og spiste is. Litt mørkt til å få med detaljene, men da lever jo bildet mer sitt eget liv og tolkningene og hva en ser kan bli mer mangfoldige. Liker veldig godt lyset!
Mvh Tove
Tom T.

Bilde er kraftig under eksponert, ønsket å se så lite av omgivelsene som mulig.
Takk for kommentarene :)

mvh TomT
Ingrid Ovedie V.

Hei Tom.
Av de siste bildene dine, som alle er meget gode, er dette kanskje det jeg liker aller best. Utsnittet og undereksponeringen gjør det så rent og tiltalende, og stemningen er overveldende. Anbefaling fra meg.

Smil fra Ingrid
Stig Børre E.

Dette syns ikke jeg fungerer i det hele tatt.
Blir alt for mye mørkeland. Med mere høylys på guttungen hadde det blitt et godt bilde.
Komposisjon og situasjon er god.

StigB
Tom T.

Takk for anbefalingen Ingrid:) Greit å få tilbakemeldinger om dette fungerer StigB:) Er aldri sikker på mine bilder, om de er bra eller dårlig. Det jeg er usikker på her, er om jeg her undereksponert for mye. Takk til dere:)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu