natt i nord
liker bildet, løvetannen og den litt melankolske stemningen
Bildet inngår i albumet natur fra helgeland -
Utstyr
  • canon ixus 750
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNattbilder
  • Lastet opp
  • Visninger252
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_262140} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Avsluttet .

Dette var et blomsterbilde utenom det vanlige. Likte det godt. Synes fjellet og skogen ødelegger noe. Prøv å beskjære akkurat under skogkanten slik att du får det grønne belte i bakgrunnen med.

Hilsn Boye
Anita M. S.

Ja dette var kreativt. Liker komposisjonen du har fått til med løvetannen. Den vil liksom ingen ende ta, fin dragning. Fine farger også. Enig med Boye om kuttingen.
Litt mørkere om natten her sør gitt... :+)
Mvh Anita
anne g.

tusen takk boye og anita for raske og flotte kommentarer!! skal tenke til i mårra på den beskjæringa. likte sågodt den bølgende virkningen av skogen. men dere er nok inne på noe...anne
John-Tore G.

Her klarer jeg ikke å bestemme meg angående beskjæring, så da tar jeg ikke stilling til den saken. Bildet er bra det i all sin enkelhet, og også her med din signatur.

mvh john-tore
Bjorn F.

Hei Anne.
Andgående beskjæring ville jeg ha beskjært bildet i undrekant til like over den grønne gresstua øverst oppe til høyre. Synns det blir et mye finere utsnitt av den fine enga da. Øvre del skal du ikke gjøre noe med,enig med deg om den fine bølgende virkningen av skogen.
Hilsen Bjørn.
Avsluttet .

Mange gode forslag, men skogen som bakgrunn (mellomgrunn) skaper god dybde i bildet, mener jeg, det unngår at bildet blir ''flatt'' - støtter kanskje Bjorns forslag. Blir spennende å se hva du bestemmer deg for. God kreativ ide med et anderledes blomsterbilde fra Helgeland :)
Vennlig hilsen MV
Espen R.

Hei Anne - et spennende og kreativt bilde fra deg. Liker komposisjonen, og jeg synes at skogen bør være med. Som Magne sier her, så gir den en fin dybdefølelse. Kunne kanskje tenkt meg et kutt i bunnen av bildet hvis det skulle være noe.
Ha en riktig fin helg,
hilsen Espen
Eva Marie P.

Kreativt og flott bilde Anne. Løvetannens avblomstring og formering :o) Utrolig fantastiske naturen vår. God komposisjon du har har her, dybden i bildet er bra. Dette likte jeg.
-epl
Tove H.

Jeg endte opp med de samme tankene som Magne, men tenker at enten måtte det vært litt mer himmel da, eller så er det iallefall sikkert at Bjørns forslag blir bra. Herlig og anderledes blomsterbilde.
Mvh Tove
anne g.

hei alle sammen og tusen takk for en formidabel respons! siden jeg har foto-utstilling i helga må jeg vente litt med å prøve ut, men er jo glad i bildet slik det er. men ser absolutt at det kan gjøres noe mer her. anne
Aud Elise S.

Du formidler en fin stemning med dette bildet!
Jeg henger meg på Bjørns forslag om beskjæring.
Tror jeg da ville ha klona vekk snøen til høyre for å tone
ned bakgrunnen ytterligere..men dette er pirk...

mvh Aud
Ole-Kristian T.

Hei Anne, dette var et flott bilde der du har fanget noe av naturens raushet, denne gang på løvetann! Ser det er en diskusjon om beskjæring. Det jeg hengte meg opp i, var snøen på fjellene. Det ville jeg klonet vekk, ellers synes jeg det er fint som det er, men er åpen for at noen av de andre forslagene vil fungere bra også :) Fotoutstilling? Spennende! Fortell!
Steinulf L.

Stemningfullt og fint. Synes bildet blir bedre uten himmelranden i topp.
Anna Rosa L.

Jeg elsker løvetann!!!!!!!!!!
Og her har du kapret meg helt altså! Anb!
-rosa-
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu