Stavanger i måneskinn
Utstyr
  • -
  • Nikon AF D 85/1.4
  • Blenderf/8
  • Lukker480s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_494095} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (15)
John B.

Jajamensan, dette likte jeg godt..stemningsfullt fra den blåsvarte natta... Yes I like it!
John B.
Tone A.

Flott bruk av lukkartid med den fløyelsmjuket sjøen mot den maleriske himmelen med sitt lysspel.Sjølve byen gir god djupne og dei rødtona lysa gir kontrast.
Mykje berg i forgrunnen med sine former og lys-og skuggespel, gjer at denne dominerar meir enn sjølve byen. Men berget med sine detaljar gir flott kontrast til den sløra sjøen.
Eit vakkert nattbilde i måneskinnsnatta. Er det månen som lyser opp berget?
:) Tone
Frank A.

Takk for flotte tilbakemeldinger John og Tone. Det var gøy. :-) Tone: Ja det er månen som fikk lov å lyse i 8 minutter på steinene.
FrankA
Tone A.

Hei igjen, då har du fått fram månelyset på berget flott, kor lavaen også kjem fram.
Godt jobba, helsing Tone
Frank A.

Takk Tone. Jeg flyttet litt og tok et bilde til: bilde nr. 554994 Månen som nettopp hadde kommet opp over åsen var en velkommen gjest på svaberget i kveld.
Hilsen FrankA
Roar K.

Flott lys i dette nattbildet. Vet ikke sikkert hvorfor jeg føler kanskje en tanke trangt oppe. Kan muligens være fordi du har valgt 1/4 av bildet til himmel mens grunnregelen sier 1/3. Hvis du kutter 3cm nede føles det mer riktig hvilket du kan sjekke ved å scrolle ned og dekke til slik at nederkant går akkurat ovenfor den vesle vika i venstre hjørne. Men kanskje beror det hele på ensmaksak.

Roar

Roar
Liv F. D.

Vedlig flott av månelyt landskap. Så fint steinene i forgrunn kommer frem, klart og fint. Nydelig slør på vannet og flott med lyset fra byen.

mvh
Liv ")
Solvår B.

Vakkert!
: ) Solvår
Are H.

FAntastiske fargetoner. Virkelig topp eksponering (og etterarbeid, antar jeg).

Det virkelig store er at skjæret i forgrunnen har så fine tegninger og farger.

Virkelig bra.
Frank A.

Tusen takk for tilbakemeldingene. :-) Skikkelig gøy at min kveldsutflukt ga så god uttelling. Alltid spennende å se resultatet etter all ventingen.
mvh FrankA
elin a.

Stemningsfullt.
Lekre blåtoner.
elin
Hemen O.

veldig flott bilde !

Hemen
Helge S.

Flott sett og utrolig bra gjennomført. Likte horisonten med den utrolig fine tegningn i himmelen. Lysene fra byen er prikken over i'en. Havet er skummelt i utseende og fjellet foran har fine og skarpe detaljer mot det myke vannet.fargene er myke og kalde, men fremstår varme allikevel, bildet totalt veldig bra, Har du vurdert storprint og salg av nummererte serie?
Robert A.

Dette syntes jeg var et veldig stilig bilde, likte den duffuse blåfargen fra det tåkete vannet.. du har inspirert meg til å prøve meg fram med lange lukkertider :-)

Mvh Robert
Frank A.

Hei Robert. Takk for tilbakemelding. Det å ta bilder i mørke kan gi uante bra resultater.Og så er det spennende å se hvordan kameraet gjengir motivet etter minutters venting. Det skal som regel noen eksponeringer til før det sitter. Tok et bilde med 20 minutter en gang. Brukte en hel kveld for å finne rett lukkertid. I tillegg hadde jeg satt på støyreduksjon i kameraet som brukte like lang tid som eksponeringen for å bli ferdig. 40 minutter, men moro lell. bilde nr. 484827 Artig at du ble inspirert. Anbefales prøvd!
Mvh FrankA
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu