Utenfor...
Bildet inngår i albumet Barn -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBarn
  • Lastet opp
  • Visninger337
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_281368} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Sveinung J.

Enda et flott bilde fra Svein. Et bilde som forteller en historie og om et miljø. Komposisjonen med format og gråtone fungerer fint. At barna øverst er litt uklare (bevegelse) gjør ikke noe i dette tilfellet. Det forsterker fortellingen i bilde. Meget bra fanget.
s.j.
Avsluttet .

Hei Svend

Et godt bilde dette. Utenfor er en god overskrift, men man får håpe hun heller var avventende og beskjeden. Skarpt med fine gråtoner. Personlig kunne jeg også tenkt meg å se dette bildet i et alternativ 2 hvor det er justert litt med curves for å få vekk litt grå dis, og noe fremheving av mørkere nyanser. En god og tankefull komposisjon.

Mvh
AndersO
Svend Wiig L.

Sveinung og Anders; takk for gode skussmål på bildet!
Fint at dere ''ser det samme som meg''

Anders: Jeg må nok kallibrere pc`en min da jeg ser at jeg har en høyere kontrast enn denne....bærbare pc`en.
Skal se om jeg kan legge ut mer kontraster!

Takk igjen!

Mvh Svend
Tom T.

Om det er litt dis, er et fett for meg. Her er det formidlingen som er viktig. Godt å se bilder som formidler noe til meg :)

Likte det:)

mvh TomT
Eva Marie P.

Utrolig godt bilde. God symbolikk, det er tøft å være ''utenfor'', sårt og vondt. Det litt spsielle med dette bidet er at rokkeringen kan se ut som en glorie over denne jenta som er utenfor. Dermed blir det helt spesiellt. Med rom for flere tolkninger av det å være utenfor. Kjempe bilde!!
-epl
Tove H.

Dette har hun lyst å være med på, men de andre synes nok hun er for liten... Flott fortellende bilde!
Mvh Tove!
Svend Wiig L.

Hei dere siste!

Takk Tom,Tove og Eva for de varme og flotte kommentare til bildet!!

Eva: Takk for annbefaling og at du har sett noe i bildet som jeg også har hatt tanker rundt! Vil det komme frem i motivet uten å nevne det i tittel kommentar!??
Kanskje ikke opplagt men min lille datter er jo i mine øyne en engel. Derfor
håper jeg med en ''gloria'' av en rokkering skal gi henne styrke her i livet.....HALLELUJA....!

Mvh Svend
Eva Marie P.

Jeg er sikker på at den glorien vil følge henne bestandig....Og ikkje som i form av en rokkering..kanskje dette er en liten ekepinn til deg fra noen om at du har en ekte engel heime med deg, hehe. Du får maile til prinsessen, det er iallefall mye mellom himmel og jord!!!
Og ja eg mener et bilde må kunne gi noe til betrakteren uten at vi har på forhånd fortalt hva vi mener med det...Og når vi lykkes er det jo utrolig kjekt.
Halleluja, hehe...
Eva
erik j.

Nydelig. Utrolig flott komposisjon. Skal ikke påpeke mer som har med digitalisering/databruk å gjøre overfor deg. Du får bruke den tiden du trenger til å venne deg til det.

mvh. erik.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu