Kjøkkenvinduet.
Dette taler for seg...formid.ro fra et gammelt vindu.
Likte komposisjon og farvene.
Utstyr
  • Nikon D70s
  • 18-70
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger445
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_232228} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (21)
Ole-Kristian T.

Liker veldig godt motivet og stemningen i dette bildet :) Er enig i at komposisjonen er god, er litt usikker på den såpass uskarpe forgrunnen, men kanskje det er ok.
Frank A.

Morsomt! :-D Flere bilder i ett: Interiøret - vinduenes innramninger - en vinter som leker sommer. Ikke mange steder det går an å fange slikt. Godt sett! Tips: Noen få centimeter bakover og du hadde fått med hele åpningen til gardinen. Tror litt mer kontrast og litt mørkere lys i etterbehandlingen hadde gjort seg. Fint bilde!
Jørgen D.

Veldig fint bilde med fin natur utenfor vinduet. Jeg får nesten litt sånn ''spøkelsesstemning'' av dette bildet. vet ikke helt hvorfor, men det var et eller annet skummelt ved det.

Stå på!
Monika Frisvold V.

Likte dette jeg..stemningen utefor viduet med hengekøyen, snø ... fin komp..
kosen ved å sitte ved kjøkkenbordet å nyte en kopp kaffe å se..bildet ditt sier mye...mvh monika
Anne-Lise S.

Jeg blir skikkelig fascinert av utsikten fra dette vinduet... Hengekøya, vannet, de flotte og mektige fjellene, snøen.... Liker komposisjonen og fargene! Et koselig bilde fra en vinkel der man fint kan sitte i timevis og la tankene flyte....

Anne-Lise
Frode F.

Deilig bilde. Det er slik det ser ut hjemme hos besteforeldrene våre, eller på hytta, er det ikke? Får mange asossiasjoner her, og liker spesielt godt innrammingen gardinene lager.

Spennende. Gir følelsen av å kikke ut i skjul, hvis du skjønner. Håper ingen ser meg nå...

Godt sett.

FF
Tom E.

Veldig glad for at du ikke har falt for fristelsen å skarpe opp fargene her. Duse rød- blå- og gulfarger kler dette bildet godt og er med på å understreke den gode stemningen her.

Mvh TomE
Anita R.

Takk for kommetar alle, ja Frode dette er i et gammelt hus etter besteforeldrene mine og det gir meg også mange asossiasjoner, spesielt dette kjøkkenvinduet, med denne komposisjon slik man mange ganger ser ut ,,et lite gløtt ja''''.
Lillian L.

'Du må ha vært der førr å kuinn forstå...''.
Vidunderlig komponert, Anita.
Mvh LillianI.
Avsluttet .

Eit uvanleg kvardagsbilde, som er liker svært godt. - Her er det mykje å feste blikket på og tenkje over både ute og inne.
Mh Paul
Anne Lene B.

Hei Anita
En fin invitasjon til en hverdagshistorie!! Hvem bodde her, hva tenkte de her ved kjøkkenbordet mens de kikket ut og ventet? Fin komposisjon og gode farger som forsterker stemningen!! :-)

Hilsen Anne Lene
kåre l.

Mye vakkert er sagt, og jeg støtter alt sammen. :-)
Har selv et slikt hus etter mine besteforeldre, men med nye vinduer nu...
En flott rolig stemning her, nydelig c'',)
Wenche J.

Veldig vakkert og koselig bilde. Nydelig lys, flott komponert med morsomt utsnitt, farger og dygde ......det har det meste:) Flott ro over bildet.
Mvh Wenche
Anita R.

Så deilig at jeg traff så mange her, med asiassjoner fra det gamle og kjære, ja et kjøkkenvindu kan si meget.. takk til dere alle for så fine kommentarer ang. komposisjon, lys, stemning og det hele..Anita...
Yvonne Anita R.

Hei Anita
Nok et fint bilde fra Kroknes. Jeg tror jeg må besøke deg der oftere for der er så mange flotte motiv å fange. Det eneste som irriterer litt er den nederste gardinen, men den må vel være med i komposisjonen den og.
Marit O.

Dette var et korslig bilde, lys komp og dybde er fint her Anita, minner meg om den tiden jeg satt sammen med bestemor foran kjøkken borde og skravlet :)
Mvh Marit
Anita R.

Takk for kommentar Yvonne og Marit.. Likte komposisjonen med gardinen nede som innramming av det store vinduet, tror det har blitt vel åpent uten den. Anita...
Anna Rosa L.

:) jeg liker!
minner meg om bestemor, da hun sto og vsket opp med vinduet og kikket ut på oss ungene... Slo to fluer i en smekk.
På island har vel de aller fleste vasken med et vindu og ikke inntil en vegg.
skulle ønske vi hadde mer av det her i Norge for det er riktig så koselig å stå og se ut av vindu. Akkurat som dette bildet også er veldig koselig!
-rosa-
Anita R.

Takk Anna Rosa.. Det stemmer her, bestemoren min sto også ved vinduet her og vasket opp i en balje,, før det blei innlagt vann til en pumpe og senere til en vask med krane, som er plasert slik, at man kan fortsattt stå slik å vaske opp og se ut vinduet og følge med både unger og folk, eller bare nyte den flotte utsikten... Anita..)
Anne Ø.

Et herlig, fredelig bilde som får skuldre til å senkes.
Anne:)
Anita R.

Takk for kommentar Anne...
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu