Himmelsk korrekturlakk
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2009-01-30 00:48:49
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2009-01-30 21:12:50
    Versjon #3
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriAbstrakt
  • Lastet opp
  • Visninger507
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_372083} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (27)
Roger H.
Kan ikke se for meg snøstorm i de fargene, men jeg liker dynamikken i bildet. Veldig delikat og bra komponert.
vh Roger
Myriam B.
Takk:-) Enig når det gjeler tittelen, stjal litt fra Anne G Preuss isteden, men er åpen for andre forslag:-)

Men da jeg skulle laste opp dette, fikk jeg med av en eller annen grunn lastet det opp dobbelt, det andre står nå som "under arbeid." Skjønner ikke hva jeg har gjort annerledes... Men går det an å bli kvitt det igjen? For nå må jeg plutselig vente en uke før jeg får lastet opp fler, og det skulle egentlig bare vært et par dager til neste mulighet...
Roger H.
Da venter jeg spent en ukes tid Myriam.

vh Roger
Bodil Kristine F.
Original vri på et velkjent motiv.Likte pastell- effekten og plasseringen av gatelyset.
Ikke fortrolig med rammen, det blir "too much"...
Mvh Bo
Myriam B.
Roger :-)

Bodil: Takk for kommentar, og så har jeg lastet opp et bilde uten ramme også. Selv så liker jeg bildet med ramme best, jeg synes det andre blir i overkant kaldt og minimalistisk. Og jeg er nok ikke helt der... :-)
Roger H.
Originalen eller #2 ...mmmm. Ikke lett valg. Tror jeg liker #2 best. Blikket får mer spillerom synes jeg, blir ikke så avgrenset.
vh Roger
Avsluttet .
Artig , minner om dusjen på Huk en vakker solskinnsdag i sesongen, liker originalen best, må jo ha noe å støtte seg til.

Helt nederst på denne siden høyre kan du skrive om problemet med innleggelsesdato, har det samme problemet selv, "Rapporter feil".

Mvh. Wind 8~))
Eva Marie P.
Hallo Myriam, dette var innmari stilig:O)
Kreativt og kunstnerisk bilde. Tenk å trylle frem kunst av en lyktestolpe. Dette var imponerende.
Jeg liker det med ramme da, får en helhet i kompen iogmed at farvene er avpasset slik.
Nei dette var virkelig topp!
Ha en fin helg, du e flink!!
-epl
Tormod H.
Jeg har selv sett de så mange ganger og og alltid lurt på om det finnes en spenstig måte å gjengi de på. Dette har du klart med glans Myriam. Hele fremstillingen er orginal og effektfull. Likte det veldig godt.

Tormod
Myriam B.
Tusen takk for veldig hyggeige tilbakemeldinger på morgenkvisten:-)

( Det var egentlig et skikkelig "drittvær", men nå er det nesten så jeg ønsker meg en reprise:-)
Inge S.
Hei.
Kreativt og godt jobba. Fotografisk kunst.

Mvh Inge
Inger-Lise S.
Hei Myriam! Her har du et bilde jeg har stor sans for:)Du har laget en lekker versjon, ja fotografisk kunst av et daglidags motiv. Jeg liker det jeg ser:
Fargetoner, plassering i billdeflaten, effekt....Dyktig presenert!
Jeg går for v#1.
Inger-Lise

God helg! :-)
Knut R.
Dette var bare helt topp, Myriam! Fantastisk flott det du her har laget. Likte det veldig godt!

Helt enig i Inger-Lise sin kommentar.

mvh Knut
Ole A. V.
Blir litt forvirret av et par av kommentarene lenger oppe;
For meg er dette et foto der det er lekt med filtre og etterbehandling. Resultatet er absolutt pent og dekorativt, men ikke noe særlig utover det. Og, det ser ikke ut som et fotografi lenger.
I flere kommentarer kalles det "fotografisk kunst". Er kriteriet for at fotografi skal kalles kunst at det ser pent ut og ikke lenger ser ut som fotografi?
Siden jeg har lite greie på kunst så må jeg bare spørre.
Myriam B.
Tusen takk for mange veldig hyggelige kommentarer:-)Det er alltid hyggelig med ros:-)

Ole: Jeg tror nok neppe det er kriteriene for fotografisk kunst, at dt er pent og ikke ligner et fotografi. Men jeg tror vel kanskje du kan ha like mange varianter der, som i f.eks. malerkunst? Noen maler abstrakt, hvor ting ikke ligner det de egentlig er, andre maler naturalistisk, noen maler en rød prikk, osv. hvorfor skulle ikke spennet innen fotografi også kunne være like stort, fra det helt naturlige blinkskuddet, til bildet som du overhode ikke kan skjønne hva er?

Selv er jeg fascinert av mellomtingen, både innen maleri og foto, bildene hvor man fremdeles kan se hva som er avbildet, men hvor man får det presentert på en ny og annerledes måte. Om det er pent eller ikke, er ikke nødvendigvis så viktig, men det erklart at det er større sjanse for at "det pene" får plass i stua, det andre kanskje i et kontorlandskap?

Jeg har også oppdaget, etter endel jobbing med photoshop, at det er nesten umulig å få et bra resultat - utfra denne tanken om "gjenkjennelig, men annerledes" - hvis ikke utgangspunktet/startfotografiet er ganske bra. Men det kan jo hende at det er fordi at jeg fremdeles er nybegynner innen photoshop...
Myriam B.
PS. Til Ole: Dui har forresten fått til noe av det samme med ditt GRRR, røykbildet. Nettopp slike bilder er det jeg lar meg fascinere av. De er ikke "ekte" fordi de er manipulerte, men man kan se hva det er, og resultatet er flott!
neil robert jones f.
Hei,
Heilt konge bilde effekt, bra komp og veldig bra utført, og kunstig syners jeg.
Om kunst. Jeg tro det er.
Min mening er at kunst defineres av de som ser på det og ikke av kunstner selv.
Heilt sikkert alle av os har sitt ”kunst” verk som funger ikke for os og se ut som bare boss.
Jeg meg selv gå etter de 3 regle.

1) Beauty is in the eye of the beholder
2) Pornography is in the mind of the beholder
3) If it looks like art to you then it is art to you, (and not just because some artist created it)
Mvh Neil
tor åge s.
Et lekkert lite kunstverk... Denne kan du være stolt av.... mvh totto
Thorbjørn R.
Jeg er normalt skeptisk til slik massiv effektbruk i PS, men det er viktig å ikke låse seg til at det MÅ bli mislykket. Dette synes jeg nemlig er fint. Men jeg stusser litt på at en liten del av stolpen ser ut til å ha forflyttet seg ut i luften, circa midt på. Et vådeskudd med kloneverktøyet? Jeg kunne også tenkt meg å sett hele stolpen - og kanskje en person nederst

Mvh Thorbjørn
Myriam B.
Takk Tor Åge:-)

Torbjørn: Takk til deg også, jeg har faktisk ikke sett den forflytningen før du sa det:-) Og antagelig er det jeg som har gjort det, jeg klonet nemlig vekk noen mystiske strømligneutseende striper som jeg ikke skjønner hvor kom fra...

Person i bunn tror jeg ikke jeg ville hatt dog, jeg liker reinheten her.
Håvard F.
Hei Myriam. Kreativt og særdeles severdig "gult-abstrakt" Liker V3.
mvh
Håvard
Myriam B.
Takk Håvard:-)
Aina s.
Enig med Neil i endel synspunkter, at kunst kommer an på øyet som ser.
Flere her mener dette er et kunstverk. Jeg tar på meg rollen som dagens grinebiter og synes bildet er intetsigende, det vekker ingen følelser, knapt severdig - bortsett fra en snodig Ps effekt jeg ikke har sett før.

Men synes det er bra du eksperimenterer, og man kan nok ikke forvente å treffe alle med et bilde. Jeg har ellers inntrykk av at det er vanskelig å kunne forutsi hva folk vil ha på veggen, og like vanskelig å kunne definere kunst. Plutselig kan det komme noen som mener dette minner dem om den gangen de var på tur med sin avdøde bestefar og tok en rast under lyktestolpen - og de bare MÅ ha det. Eller det passer perfekt til noens gule gardiner..
Folk er forskjellige, smaken likeså.

Ut i fra hva som defineres som kunst på enkelte kunstutstillinger - synes jeg faktisk ordet kunst begynner å ligne et banneord...for å nevne eksempler på hva som var kunst på Trondhjem kunstmuseum for et par år tilbake, ble det utstilt 1) et skrapet hundeskjelett ikledt en udefinerbar pels og et diamantsmykke, 2)et foto i amatørsjangeren av en fyr på et vanlig kjøkken, vendt mot kamera, naken fra livet og ned med slappis, og 3) for ikke å glemme en statue av en jente som pisset på en hund, hvor pisset da var gult på den ellers hvite statuen. (med forbehold om fortrengning av detaljer i mine beskrivelser her)

Mvh Aina
Myriam B.
Tja, de eksemplene du nevner til sist der var neppe intetsigende. Og de vekket sikkert følelser:-)Så kunst kan sjokkere. Vekke følelser. Vekke avsky. Eller glede og nye tanker. Eller bare, ganske enkelt være pent, eller vise noe vanlig på en ny måte.

Og det er vel egentlig det som er spennende med bilder, tekster, musikk etc, nettopp at det ikke finnes noen fasit?

Når det gjelder bilder, så setter jeg faktisk ofte pris på de visuelt vakre. I tillegg til f.eks sterke dokumentarbilder, som ofte viser meg virkeligheten, slik at jeg ikke greier å stenge den ute, slike vekkere trenger jeg. Så smaken er som baken, selv inne i samme hodet:-)
Aina s.
Eksemplene jeg kom med kan nok sies å speile samfunnet; holdninger til dyr, fokus på nakenhet osv. Jeg gikk stort sett hele utstillingen og tenkte herregud, noe så tragisk...men de samme tankene har jeg jo også om samfunnet, så utstillingen var nok vellykket på sitt vis.

Mvh Aina



Avsluttet .
Utrolig stilig bilde!! Veldig god idé.
Myriam B.
Tusen takk Jan-Tore:-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu