kunne godt å ha klart meg uten treet i bakgrunnen.. ellers veldig fornøyd, tatt for 3 år siden med mitt gamle kamera.
Bildet inngår i albumet Barn -
Utstyr
  • Nikon Coolpix 3500
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBarn
  • Lastet opp
  • Visninger318
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_191717} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Avsluttet .

Jeg liker bildet, men er enig i at treet kunne ha vært *poff* borte, men ellers så synes jeg at det er et fint bilde, gir meg litt sånn ''golfbane'' feeling pga bakkene:)
Kjempefint bilde!
Tine H.

Festlig og sommerlig. Likte dette godt. Jeg fikk også en golfbanefeeling og jeg blir ikke overrasket om det er tatt nettopp på en slik. Mvh Tine
Christian S.

Det er faktisk tatt på en golfbane ja ;) Golfklubben er i usa, og ligger på en høy topp med utsikt over både Bellevue og Seattle. Om kvelden kan man også se solen gå ned bak byene. Det er ett av mine favorittsteder for å ta bilder, har flere bilder derfra. Tusen takk for kommentarene :)
Avsluttet .

Heisann, rart med det litt falske perspektivet, ser ut som personen bak er giga stor. men likte fargene og renheten i bilde. enig at treet kunne med hell fjernes, burde være en enkel prosedyre i PS. utenom det så fikk jeg sansen for bildet!

thomas!:)
Christian S.

vet ikke helt om jeg skjønte hva du mente med det ''falsk perspektivet''? noen som vil forklare for meg?
Avsluttet .

Med falsk perspektiv på det bildet her så mener TJ at linjene de to menneskene står på er litt vridde og skaper størrelsesforvirring ettersom de er på lik linje, moren som i virkeligheten er mye større enn barnet bak, har kommi på lik linje med barnet sitt (Og som du kanskje veit så går perspektiv linejene innover og ting blir mindre, her har begge to hvert sitt forsvinningspunkt) Det kan være akuratt det øyeblikket og linjene de går på her som kan være forvirrendes. Hadde sønnen vært mer plassert til høyre så kunne det sett mer naturlig ut, eller om moren hadde gått enda litt lengre foran. Vanskelig forklaring, vanskelig å forklare. Håper du fikk noe ut av det
Christian S.

Takk for forklaringen din, og jeg skjønner godt hva du mener.
Men det er faktisk ikke moren som går forran, det er storesøsteren på 9-10 år :P Skjønner at det kan virke veldig falskt når man tror det er moren, men hvis man tenker over at personen faktisk er mye mindre i virkeligheten enn man tror så synes jeg det ikke blir så ille, selv om det såklart er litt ''falsk'' perspektiv. Men takk for forklarende kommentar :)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu