To søstre
Et skjeldent motiv, av to søstre, som ikke alltid trives å være såååå nær hverandre, lurer litt på hva de tenker om hverandre her.... grei komposisjon, med rene enkle flater.
Utstyr
  • Canon EOS 350 D digital
  • 18-55
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBarn
  • Lastet opp
  • Visninger323
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_178526} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Anne Synnøve A.

Hei Mona!
Spennende komposisjon dette,men jeg vil pirke på noen småting.Kunne godt ha tenkt meg mer luft under hakene eller på en måte litt avstand,og også mellom nesene.Luft er faktisk et viktigerer moment for å få til et godt bilde enn en kanskje tror.En annen liten ting er på søsteren til høyre kan jeg ikke se øyeeplet så veldig godt.Det kunne jeg ha tenkt meg.Ellers var det et godt bilde som du kan jobbe med,så kan det bli veldig bra:)Stå på!
Mvh
Anne Synnøve
Nanna E.

Hei

Dette bildet fasinerer meg, selv om Anne Synnøve har rett på mange måter. Jentene har en fantaskisk symmetri og likhet, selv om de også har sin egenart. Det jeg ville gått videre med er å lage samme bilde om ett år og så om ett år til. Vil rommet i mellom ha samme form da? Om noen år vil de synes det er kjempegøy å ha bildet (og oppfølgerne).

Hilsen Nanna
Mona Camilla J.

Hei Anne og Nanna! Det var fint å få kommentar på bildene, jeg ser hva dere mener med luft og mellomrom, jeg tar det med meg videre. Super ide å gjenta dette hvert år......det kommer jeg til å gjøre. Takk!Hilsen Mona
Per Espen T.

Morrsomt bilde av jentene, familielikheten er ikke til og ta feil av..:-) Litt luft mellom nesene tror jeg hadde satt prikken over i en. Det er helt OK og klippe av litt i pannen. Gleder meg til og se flere bilder fra deg Mona... Hilsen brodern.
Frida B.

hei mamma det var ikke så gøy å sitte nese mot nese med lillesøster det kan du kanskje se på meg......nei da hehehe, men jenta til høyre altså jeg hadde litt kviser og det ble litt rart på bildet hehe hilsen dattra di Frida
Frida B.

hei mamma det var ikke så gøy å sitte nese mot nese med lillesøster det kan du kanskje se på meg......nei da hehehe, men jenta til høyre altså jeg hadde litt kviser og det ble litt rart på bildet hehe hilsen dattra di Frida
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu