Hell-Raiser
Siden Månebildet mitt ikke mottok noe særlig respons hverken av det ene eller det andre slaget. Uten at jeg vet om DET skyldes misunnelse, eller usedvanlig dårlig smak. Velger jeg å skifte ''Tema''. Denne gangen har jeg valgt å gå for å fotografere deler av den enorme gitarsamlingen min. Førstemann ut, en småstrøken dobro.
Utstyr
  • HP120
  • 10
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetJeg la rett og slett gitaren på sengen min og rigget meg til med det jeg følte var nødvendig av lys, for å få til den rette stemningen i bildet. Jeg plasserte også ut et par Ultrasun Pilot-solbriller, kjøpt på Shell for ynkelige 89,- Kr. Da jeg følte at dette ga et litt mer Rock`n Roll preg over hele bildet. Den mye omtalte ventingen min ble derfor ikke noe behov for denne gangen.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriStilleben
  • Lastet opp
  • Visninger327
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_47819} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (3)
Ronny V.

bildet var litt lite!kan du få det større?
henning m.

Jeg har prøvd å få bildene mine større, faktisk også mottatt lynkurs i hvordan det skal gjøres. Men jeg er faktisk så evneveik når det kommer til redigering, at jeg får det faen ikke til...!!!
Rune Edvin H.

Ser ut som en kul gitar. Bildet funker også. Tror kontrastene blir ørlite for harde, men det er litt vanskelig å vurdere i denne størrelsen.

Grunnen til at måndebildet ditt ikke fikk respons er
1: Det er så lite at det ikke kan vurders
2: Selv om komposisjonen ser kul ut, blir det litt vanlig.

Dette ser derimot ut til å ha større potensiale.

Justere størrelse: En eller annen størrelse må du vel ha hatt i utgangspunktet? Hvis ikke må du nok justere oppløsningen (kvaliteten) på digitalkameraet ditt når du tar bildet. HP 120'en din kan ha opp til 1 millioner punkter. Antakeligvis har du tre kvalitetsinnstilinger og har valgt den dårligste.
Etter å ha sett på www.hp.com på ditt 120, ser det ikke ut som om du har noen inntillinger. Det går forresten ut på det samme som å ha oppløsningen på fullt.
Hvis du bruker et bilderedigeringsprogram, så gå inn på ''Imagesize'' eller ''størrelse'', velg ''pixels'' og lag det i max 800 i bredden og 600 i høyden.
Rune
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu