Akkurat ferdig med kveldsbadet
Verdens fineste unge, bildet er av min da 8mnd gamle datter, ikke lett å få øyekontakt med de små bestandig, men denne gangen gikk det. Ellers ikke noe spesielt med bildet.
Utstyr
  • Canon EOS 350D Digital
  • 18-55mm
  • Brennvidde42mm
  • Blenderf/5
  • Lukker1/60s
  • FilmtypeDigital
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBarn
  • Lastet opp
  • Visninger293
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_173620} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Erlend J.

fornøyelig uttrykk, men katastrofal belysning.
Erlend.
Thomas J.

Må vel forklare her og nå at det ikke er ofret en eneste tanke på lyssetting her.., dette er et bilde som ble tatt helt spontant for å fange øyeblikket der og da. Barnet sitter på stellebordet og er ikke belyst med annet enn en 40W lyspære i taket samt den innebygde blitzen på kameraet. Dette er ikke et forsøk på ett ''Studioportrett'', bare en enkel forevigelse av et flott øyeblikk sammen med familien. Bildet i seg selv er ubehandlet, bare bakgrunnen som er ''fikset'' på. Ha dette i tankene når dere videre gir kritikk. På forhånd takk for all respons.
Erik B.

Jeg liker ikke at du har kuttet toppen av hodet.

Ellers er det, med de forutsetningene du gir for bildet, ikke så mye å kommentere annet enn at det er en søt unge.

mvh

Erik
Marcelo V.

Hva slags kommentarer vil du ha? EJ gir deg respons på to av de punktene som går ann å gi kommentar i et slikt bilde, modellen og teknikken.
Den ene er som allerede sagt et fornøyelig uttrykk og den andre peker på hvor håpløs direkte blitz kan være for portretter.
MV
Tor Kjetil L.

Fantastisk flott uttrykk på din datter og dette har du fanget på en god måte. På min (bærbare) skjerm virker det som etterbehandling av bakgrunn har satt en del skjemmende spor.

Ellers så har du alt fått veldig gode råd fra EJ vedrørende belysning. Selve uttrykket på jenta hever bildet mye, men jeg er enig i at belysningen trekker det ned igjen. Du trenger ikke å ta et studioportrett for å få naturlig belysning, selv om det nok kan være vanskelig å klare seg med naturlige belysning med kit-objektivet til 350D (en Canon 1.8f til snaue tusenlappen er derimot midt i blinken).

På senere bilder kan du likevel forsøke med høy ISO (opptil 800 bør gå helt fint) og RAW og uten blitz.

Et lite tips til slutt - hvis du ikke vil ha så ærlige tilbakemeldinger som du fikk fra EJ bør du endre nivået på tilbakemeldinger fra rødt til noe annet. Selv synes jeg slike tilbakemeldinger er svært lærerike, men hva du synes er noe annet. Men som sagt - når du har rødt som nivå må du forvente nettopp slike ærlige og rett fram kommentarer.
mvh. TKL
Ole Marius F.

Artig uttrykk, elendig lys og enda mer elendig etterbehandling.
Hører hjemme i et familiealbum.

Mvh. Ole Marius
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu