Branta canadensis
Årets avkom i Smestaddammen. Paret fikk 5 unger og alle lever fortsatt. Denne er ikke så mange uker gammel men begynner allerede å bli ganske stor. Flygedyktig blir den ikke på en stund.
Utstyr
  • Nikon D200
  • Nikon AF-S VR 70-200/F2.8G IF-ED
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger363
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_264353} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (15)
Terje S.
Ingen tvil hvem som hadde tatt dette bilde .Kjente det igjen på thumnailen. Ikke dårlig det Kjell Sigurd. Meget flott bilde og topp teknisk utførelse.

Terje
Odd E. k.
Hei Kjell Sigurd!

Et meget flott bilde av gåsungen. Fin positur der den strekker hals og skriker. Upåklagelig skarphet og nydelige farger. Komposisjonen og utsnitt meget bra.
Meget bra dette, også det tekniske som Terje skriver!

Ha en fin fotohelg!

Mvh

Odd E.
Knut Børge S.
Hei Kjell Sigurd!

Supert naturfoto av den unge kanadagåsen i fin psitur. Teknisk upåklagelig som vanlig fra din kant!

mvh KBS
Anne Ø.
Dette er jo helt topp i mine øyne.
Så bra detaljer, skarphet er sjelden å se.
Du har fått denne dunaktige pelsen frem her.
Kompen, lyset alt sitter.
Anbefales.

Anne:)
Kjell Sigurd S.
Takk for fine kritikker. Terje; hyggelig at ''stilen'' er gjenkjennelig etterhvert, bare det ikke blir ensformig :-) Anne; takk for overraskende anbefaling.

Kjell S
Kjell Ivar Ø.
Flott artsportrett av ungfuglen skarpt og fin grønn innraming.
Mvh Kjell Ivarf
Robin J.
Teknisk fint bilde.Enig med Terje ad stilen.Lett gjennkjennelig nå:) Mvh RJ
Ketil K.
Førsteklasses teknisk, fint lys og velkomponert, om enn vel noe standard. Og ja, vi begynner å kjenne igjen stilen du har, der alt er virkelig gjennomført. Det er et bra tegn!
Ivar B.
Det er vakkert, teknisk helt på topp som alltid fra deg, men likevel når ikke dette gjennom til meg på samme måte som mange av dine siste bilder, og jeg tror det er mangelen på historie jeg savner. Mvh Ivar.
Kjell Sigurd S.
Takk for fine kritikker fra dere også. Enig i at dette ikke er av de mest spennende jeg har laget. Hyggelig å høre at det allikevel er gjennkjennelig.

Kjell S
ingeborg w.
Lekkert, sylskarpt på fuglen som har en positur så en virkelig ser den klumpete kroppen og den lange halsen. Forgrunn og bakgrunn er godt ute av fokus. Du har virkelig fått isolert fuglen her.
Kjell Sigurd S.
Takk for hyggelig betraktninger Ingeborg :-)

Kjell S
Øyvind A.
Ikke akkurat min greie dette her. Så jeg nøyer meg med å si at du burde dempe det lyse feltet under bakenden. Blikket dras litt for lett dit (og blir der).
Ø.
Ann F.
Vellykket, rent og pent artsbilde av ung canadagås som har begynt å få antydning til voksen fjærstruktur på rygg og vinger. Det eneste minuset, er det lyse feltet under ''stumpen'', men av egen erfaring ikke enkelt å gjøre noe med i etterkant.

Mvh Ann
Kjell Sigurd S.
Takk til dere også. Så ikke den lyse flekken før det var for sent. Det er speilingen til en måke som på merksnodig vis ble borte under redigeringen... :-) Skal rettes.

Kjell S
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu