Cygnus olor
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2007-06-17 11:39:19
    Versjon #2
Utstyr
  • Nikon D200
  • Nikon AF-S 300/F4 D IF-ED
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger406
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_261984} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (19)
Monika Frisvold V.
Hei
flott komp med en nyyyyyyyyyyyyyyyyyyydelig skarphet :)
I mine øyne perfekt teknisk.... Lekkert utsnitt..
mvh monika
Mathias B.
En annerledes og absolutt nydelig presentasjon av en fugl DU kan ta bilder av. Perfekt skarphet som nevnt, og meget delikat.

-Mathias
Per Einar G.
Megeeeeeet severdig, og skarpheten er upåklagelig :)

Per E.
Ketil K.
Gresset som dekorasjon og det direkte blikket, samt alltid utsøkt teknikk fra deg gir et svanebilde utenom det vanlige! Mulig jeg ville øket kontrasten litt her og der, og vridd hvitbalansen bittelitt mot blått.
Knut Børge S.
Hei Kjell Sigurd!

Meget flott portrett av knoppsvanen. Knivskarpt og detaljert, fin komposisjon. Nok et kjempebilde av denne arten.

mvh KBS
Robin J.
Slenger meg på kommentaren til KK. Dette ble flott.Mvh RJ
Øyvind A.
Pent og velgjort. Spesielt fint hvordan du klarer å bruke gresset i komposisjonen. Enig med Ketil i at du bør strekke litt i toneskalaen.
Ø.
Kjell Sigurd S.
Takk for fine kritikker. Ketil; jeg skal gjøre en øvelse på kontrast og hvitbalansen. Blir resultatet ok så legger jeg ut en ny versjon.

Kjell S
Odd E. k.
Hei Kjell Sigurd!

Et flott bilde av svana, der den ligger fint i bildet. Upåklagelig skarpt og et fint lys, noe som fremmer fine fager og detaljer i fjærdrakten og hoderegionen. Mulig at du kan korrigere noe i mellomtonene, dette for å få frem noe tydeligere detaljer i fjærdrakten innover i bildet. De grønne stråa har jeg nok ville fjernet fra motivet, da det blir for stor kontrast til den hvite svanen. Uansett et flott fanget motiv av svana!

Ha en fin fotouke!

Mvh

Odd E.
Geir Helge S.
Enig i all ros. Stråene i forgunnen passer fint inn, og hadde de vært innenfor skarphetsplanet hadde du hatt en innertier i mine øyne. Jeg tror du kan heve høylysene litt.
Mvh Geir
Kjell Sigurd S.
Takk for kritikker til dere to også. Odd E.; stråene var viktige for meg så de vil nok ikke bli fjernet, men jeg forstår hva du mener. Geir Helge; stråene kunne kanskje vært inennfor DOF ja. Det får bli neste gang :-)

Kjell S
Thorbjørn R.
Ja, dette skiller seg virkelig ut i mengden av svanebilder. Meget bra skarphet og utsnitt.
ingeborg w.
Jeg synes dette ble veldig bra. Her har du et et tett utsnitt som fungerer bra med god detaljering og skarphet. Vingene brettet opp og bakover tilfører dynamikk og spenning. Stråene bør være der. Så lenge de ikke forstyrrer hodet og er likt fordelt på begge sider av bildet synes jeg det er helt greit. Du kan dra inn høyre pil på levels en del.
Kjell Sigurd S.
Takk til dere to også. Ingeborg; det er noen lyse partier i fjærdrakten som brenner ut ved justering av høylys. Jeg har laget en versjon med økt kontrast og med noe mer blått. Personlig synes jeg den kanskje blir litt ''glorete'' men det er et forsøk på å møte forslag. Jeg kommer nok til å jobbe mer med dette før jeg er fornøyd, og bildet er på vei til å bli det bildet jeg har brukt mest tid på til nå :-)

Kjell S
ingeborg w.
Jeg lastet det ned og dro høyre pil inn til 240, det blir noen utbrente pixler rundt det ene strået, som ikke er synlig med det blotte øyet, kun med markering når jeg holder alt nede når jeg drar inn pila. I tillegg blir det noen få utbrente pixler ved noen av dråpene, men sånn opplever jeg det ofte så det synes jeg er greit. Jeg foretrekker din v1, men ville altså justert kun på høyre pil i levels.
andrea s.
fint bilde pappa
Stine J.
Hei Kjell Sigurd

Et svanebilde som skiller seg ut fra mengden. Fin innramming med stråene og vingene.

V2 ble veldig bra.

mvh Stine
Ivar B.
Dette er et aldeles vakkert og godt gjennomført fugle bilde på alle måter Kjell Sigurd. Og Versjon 2 faller best i smak med en fin kald blåtone, og i mine øyne er det ikke for glorete. Du evner å bruke miljøet i komposisjonen og stråene må for all del ikke bort. Dette vanker det en anbefaling for. Mvh Ivar.
Kjell Sigurd S.
Takk for fine kritikker. Var usikker og spent på mottakelsen på dette bildet. Desto hyggeligere at det faller i smak.

Kjell S
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu