Toppdykker
Utstyr
  • Nikon D200
  • Nikon AF-S 300/F4 D IF-ED
  • Brennvidde500mm
  • Blender-
  • Nei
  • Annet1.7x teleconverter
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger466
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_250996} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (27)
Ivar B.
Ja, hva skal man si? Gratulere kanskje:-) Dette er et nydelig bilde på alle måter. Herlig lys,speiling og fin teknikk. Lite konstruktiv fra meg denne gangen, men dette kan du i alle all være fornøyd med. Mvh Ivar.
Terje S.
Hvilket flott lys og flott fugl som er gjengitt på en fin måte i mine øyne.

Mvh Terje
Kristin S.
Hei!

Meget flott!!

Mvh Kristin
Ann F.
Jaha, så det var DERFOR du skulle så raskt hjem fra blåveisturen?
;-)
Bildet er meget bra mht skarphet og fargebruk. Men nå begynner du å stille i en så høy klasse at jeg tillater meg å være ekstra kritisk. Fuglen er kanskje litt vel midtstilt? Selv om den ser på deg, er den svømmende. LITT mer luft i fartsretningen - ?

Mvh Ann
Robin J.
Et av de flotteste toppdykkerbildene jeg kan komme på å ha sett. Nydelig speiling. Virkelig toppklasse over dette. Anbefales. Mvh RJ
Morten W.
Meget delikat!
Thorbjørn R.
Et fantastisk bilde. For en positur og for et blikk på denne karen. Fint speilbilde i vannet og noen nydelig fargetoner i bakgrunnen. Jeg tillater meg å foreslå er bittelite kutt i øverkant. Det tekniske sitter som støpt. Det er vel egentlig bare å gratulere med dette.
Inger-Lise S.
Nydelig bilde med spesielt flotte farger. Lekker speiling. Herlig lys og mønster på vannet.God skarphet. En veldig vakker fugl dette. Du gjør absolutt ikke skam på den :-)

Inger-Lise
ingeborg w.
Som jeg sa, du har blitt flink på fugler... Her hever lyset og fargene bildet over gjenomsnittet. Teknisk er det bra som vanlig. Har du brukt autofokus?
Kjell Sigurd S.
Takk for fine kritikker. Lyset var nok på min side den kvelden. Ann; det var fine ord. Skal vurdere en cm eller to i baugen :-) Robin; kjekt å få anbefaling fra deg, det satt jeg stor pris på. Ingeborg; ja her hadde jeg husket på å skru på autofokusen tror jeg... kjekk oppfinnelse forresten ;-)

Kjell S
Kjell Ivar Ø.
Sylskarp nydeleg lys kjempe flott Kjell.
Mvh Kjell Ivar
Avsluttet .
Nydelig lys, skarphet og en suveren speiling, dette var begagelig for øyet..

Rune
Odd E. k.
Hei Kjell Sigurd!

Et meget flott bilde av toppdykkeren. Upåklagelig skarphet og et fint lys fremmer de flotte fargene og detaljene til fuglen. Posituren er flott der den ligger på vannet med et fint blikk vendt mot fotografen. Fine farger på vannet som passer fint til fuglen sine farger. Speilbildet er klart og fint og gjør dette bildet severdig. Klart et av de beste toppdykkerbildene her inne på dotten.
En anbefaling fra meg!!

Mvh

Odd E.
ingebjørg fyrileiv g.
For et herlig uttrykk! Jeg synes at bildet er suverent, og det tekniske sitter bra. Bølgene bak får en myk overflate, og fargetonene er gode. Speilingen blir prikken over i´en (og bølgene det lille ekstra). Jeg ser ikke noen forbedringsmuligheter da dette klaffet bra for meg :)

vh ingebjørg
Linda G.
Hei! Et fantastisk flott bilde rett og slett!!! ;)
Hilsen Linda Grønseth
Knut Børge S.
Hei Kjell Sigurd!

Et vakkert og severdig bilde av toppdykkeren du har her. Skarpt og detaljert fugl, flotte farger og nydelig lys. Flott speiling i vannflata. Du leverer vær gang:)

Ha en fin kveld!
mvh KBS
Kjell Sigurd S.
Takk for kritikker. Hyggelig at det sitter innimellom :-) Takk for anbefalinger fra John, Thorbjørn og Odd også!

Kjell S
Kristoffer Ø.
Hei!

Ja dette var flott... Her er det vel snart ikke stort mer å si, men jeg må si noe... Et flott bilde... Utrolig flott lys, og helt skarpt! Speiling, farger og detaljer er knallgode.. Dette likte jeg:)

- Kristoffer -
Svein B.
Dette er ett så eventyrlig bra toppdykkerbilde Kjell Sigurd, ja jeg vil si det er perfeksjonistisk utført. Å få rammet inn denne flotte fuglen i et småbølget vannspegl som dette- og i fargevalører som om de er håndplukket for formålet- det må en si!! Og når det gyldne lyset så beskjedent fader ut under fuglen slik at speglingen av fuglen også blir perfekt, omgitt av fløyelssoft vannflate, da kan en vel ikke hverken forlange eller ønske noe mer. Det beste fuglebildet jeg har sett på lang tid! Gratulerer med ett topp bilde!

Mvh
Svein B
Espen A. I.
Meget høy kvalitet over denne. Bakgrunnen harmonerer svært bra med fuglens fjødrakt og skaper et billedmessig samarbeid det er vanskelig å gjennomføre, men du har klart det. For et lekkert stykke foto!

Espen
Torbjørn K.
Svært bra lys her, men kanskje noe mørk fjærdrakt. Jeg liker veldig flott fjærdrakta i hodet som sikker bra ut. Jeg tror kanskje jeg ville foretrukket et noe lavere kamerastandpunkt og kanskje at toppdykkeren hadde en noe vinkel ut av bildet. Nå blir det veldig sidestilt. Er heller ikke helt enig med utsnittet du har valgt, jeg tror jeg ville prøvd å fått noe mer symmetri, nå som blidet er nokså sidestilt, eller fremhevet speilingen på en eller annen måte.

Torbjørn
Kjell Sigurd S.
Takk for fine kritikker fra dere også. Svein, det var en svært generøs beskrivelse - takk. Torbjørn, bildet er tatt i det solen går ned, derav de litt varme fargene i fjærdrakten. At den er mørk ser jeg ikke på min skjerm, det må i såfall være på skyggesiden av hodet? Lavere kamerastandpunkt hadde vært mulig, men det ville gått på bekostning av speilingen som da ville blitt for lang for brukbart utsnitt. Kanskje ikke den sprekeste vinkelen på fuglen - enig. Symetrisk utsnitt ville blitt kjedeligere etter min mening men forstår innsigelsen din. Her ville jeg ta vare på de flotte refleksene i vannet over fuglen og speilingen skulle balansere bildet i bunn. Takk for tankevekkende innspill til forbedring. Det blir vel flere av denne i løpet av våren tenker jeg :-)

Kjell S
Torbjørn K.
Hei igjen Kjell Sigurd,

Nå har jeg sett på bildet en gang til, denne gangen uten at sola titter inn vinduet og lysner opp rommet. I riktig belysning av rommet ser jeg nå at bildet ikke er mørkt likevel, men akkurat slik det bør være. Jeg kan være enig i at speilingen er viktig i bildet her, og at et lavere kamerastandpunkt trolig ville ødelagt denne. Jeg tror likevel du ville tjent på å hatt noe mer luft under speilinga. Uansett, så er dette, som de andre sier, et svært bra (spesielt teknisk bra) bilde!

Torbjørn
Kjell Sigurd S.
Torbjørn
Hyggelig det så bedre ut i et annet lys :-) Skulle gjerne hatt en cm. til nede ja.

Kjell S
Odd Tore S.
Flott!
Dette er i klassen fuglekanoner. Vakkert lys og fin glatt sjø.
Gjerne litt mindre i topp og mer i bunn, uten at det er en tung kommentar.
Odd Tore
Gro K.
Hei Kjell Sigurd.
Denne var da riktig lekker. Speilbildet er perfekt, kveldslyset som gir den varme fargen på vannet ble veldig stemningsfullt .
Skal jeg komme med noe negativt, må det være den øverste delen av bildet. Jeg ville nok masket noe av den mest ''grumsete'' delen av vannflaten.
Hilsen Gro.
Kjell Sigurd S.
Takk for kritikker. Odd Tore; mer i bunnen har jeg ikke, da må det lages. Gro; ser hva du mener der oppe, usikker på om jeg har lyst til å kutte der :-)

Kjell S
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu