En morgen
Før dagen er i gang ligger havet der helt alene. Bare fugler og lyden av vinden høres. Da smaker kaffen som best.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2007-03-25 19:09:48
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2007-03-25 23:51:40
    Versjon #3
Utstyr
  • Nikon D200
  • Nikon AF-S DX Nikkor 12-24mm 1:4G ED IF
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger369
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_246821} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (18)
Avsluttet .
Utrolig stille,nesten som et glansbilde dette her.
Nydelig behagelig stemning,fine farger og nydelig lys.
Lekkert bilde.
Hilsen Tone!
Terje S.
Flott mogenstemning Kjell. Fikk sjokk i morres når du hadde kommentert mitt bilde kl 0432. Vattevåk eller oppe tidlig ? Syntes bilde ditt innholder få elementer og flotte farger. Bra det. Har det vært mitt bilde hadde jeg kuttet halvparten av himlen for å forsterke panorama.

Mvh Terje
Ivar B.
-Ja for en utrolig stillhet! Dette gir meg rett og slett en herlig stemning. Jeg tar en kaffekopp og lengter ut! Mvh Ivar.
Anne-Lise S.
Skulle gjerne nydt morgenstillheten der, med ''Morgenstemning'' av Grieg i ørene, eller kanskje ikke. Jeg tror det hadde vært nok med lydene fra naturen. For et motiv, for noen farger og for et nydelig lys... Her ligger naturen i stille forventning og vitner om en vakker dag som er på vei. Synes steinene i nedre kant er svært viktige for dette bildet. De bringer oss innover og utover, har god skarphet og gir balanse. Du følte vel nesten andektighet da du satt/sto akkurat her og foreviget dette vakre...?

Anne-Lise
Robin J.
Flott morgenstemningsbilde dette. Fine farger og lys. Det gjelder å være tidlig oppe:) Mvh RJ
Bergliot E.
Dette var vakkert. En stemning man bare kan sitte å drømme seg bort i. Fredelig og stille, ikke en bevegelse i vannet. Fanstastisk flott. Ville hatt det i panorama om det var mitt, med kutt fra himmel.

Bergliot:)
Rolf S.
Stemningsfullt og vakkert.
Tror jeg foretrekker versjon 2.

Mvh Rolf
Mads B.
Hei. Et bilde til å bli glad i! Nydelige fargetoner, men kunne gjerne kuttet litt av himmelen. Vakkert var det imidlertid!
Mvh Mads B.
Fred S.
Ja, det er pent, og godt innenfor rammen av det smakfulle; fort gjort å gli over i det mer ''glorete'' her, noe du for så vidt nesten er på vei til å gjøre i versjon to. Definitivt versjon 1 for meg.
Ellers ville jeg forresten ha kuttet bort halve himmelen, liker det panoramaformatet som det resulterer i.

vh fred
Kjell Sigurd S.
Takk for fine kritikker. Jeg kan underskrive på at det var et fint skue. Det er lett å la tankene fare uten stress og mas når naturen viser seg frem sånn.

Kjell S
Anne Ø.
Versjon 3 er aldeles nydelig.

Anne:)
Espen B.
Nydelig bilde dette! Likte V1 best.

mvh
Espen Bergersen
Knut Børge S.
Hei Kjell sigurd!

Ah, virkelig et vakkert og stemningsfullt bilde dette. Fantastisk flotte farger, må ha vært beroligende å avslappende å se på..:)

mvh KBS
Espen A. I.
Åå, nydelig stemningsskildring dette. Flott teknisk også, det er vel akkurat det som løfter bildet over middelklassen.

Espen
Kjell Sigurd S.
Takk for kritikker. EAI; hyggelig du liker teknikken, øver og øver :-)

Kjell S
ingebjørg fyrileiv g.
Harmonisk uttrykk som treffer en sjel som meg. De rene tonene i v#1 er å foretrekke. En kjølig vårkveld med herlig luft.. :) Når det gjelder utsnittet, så er det muligheter for litt av hver her. Slik det er i enern, føler jeg kanskje at det blir litt konkurranse mellom forgrunn og skog til høyre. Hva med en omvendt versjon av v#3? -Men da spørs det om du mister den fone speilingen av skyen i forgunnen.. Nei, det skal ikke være enkelt!

vh ingebjørg
Kjell Sigurd S.
Takk for fin kritikk Ingebjørg. Synes selv at det er nettopp utsnittet som ikke sitter helt. Skulle også gjerne hatt noe mer spennende forgrunn, men det var ikke for hånden ;-)

Kjell S
ingeborg w.
Jeg foretrekker fargene og utsnittet i v2. Dette kan en kalle blikkstille. Jeg ønsker som deg en mer interessant forgrunn, men sånn bestemmer en ikke alltid selv.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu