Carduelis flammea
Flokker av gråsisiken har de siste dagene ankommet tigerstaden. Ikke så spennende positur på denne. Usikker på utsnittet. Forøvrig den 25. arten jeg legger ut på dotten, håper å nå 100 :-)
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2007-01-25 20:19:59
    Versjon #2
Utstyr
  • Nikon D200
  • Nikon AF-S 300/F4 D IF-ED
  • Brennvidde300mm
  • Blenderf/5.6
  • Lukker1/100s
  • Filmtype250 RAW
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger375
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_235584} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (17)
Aleksander M.
Hei
Flott bilde av gråsisiken!
Fin skarphet, komposisjon og bakgrunn.

Mvh Aleksander
Robin J.
Se der ja snøen er kommet til deg også. Skarpt og flott bilde av fin fugl. Det at den ser rett mot er ok men kanskje du skulle fått den til å vri hodet litt mot høyre:) (Du kan jo prøve å si fra til den neste gang. smil) Mvh RJ
Ivar B.
Tekniske kvalitet er meget bra med flott detaljering i fjørdrakten. En utrolig vakker fugl er det også. Likevel er det ett eller annet jeg ikke er helt fortrolig med ved utsnittet. Balansen i bildet reddes av at greina svinger opp i høyre side slik at det balanserer fuglen. Likevel synes jeg bildet blir litt todelt, noe som skyldes fuglens positur (tror jeg) Et godt fuglebilde er det men du har mange bedre. Morro med nye arter, lykke til med de 100:-) Du greier det nok! Mvh Ivar
Gunnar N.
Hei!

Et flott bilde av gråsisik hann. Liker utsnittet i versjon 2 best, men det blir vel litt en smakssak. Skarpt og fint bile med nydelige farvetoner - skikkelig
vinterstemning. Liker godt posituren rett forfra.

mvh Gunnar N
Avsluttet .
Denne var jo veldig fotogen,kikker rett inn i kamera:-)Fine farger,skaprt og godt,ikke noe å klage på her.
Hilsen Tone!
Odd E. k.
Hei Kjell Sigurd!

Disse flotte fuglene blir en aldri leie av. Flotte farger og en koselig og noe tillitsfull fugl som flyger i flokker rundt omkring etter mat. Flott fanget på bjørkekvisten, der posituren er tiltalende. Bakgrunnen er flott og fremmer fuglen megt bra. Flott fanget Kjell Sigurd!

Mvh

Odd E.
Steinulf L.
Synes nok v#1 faller best ut fordi den gir indikasjoner på årstiden.
Knut Børge S.
Hei Kjell!
Kjempefint bilde av sisiken der den slapper av i vinterkulden. Det tekniske er på topp, bra dette her!
mvh KBS
Terje S.
Da har Gråsisiken kommet til Oslo også Kjell Sigurd. Posituren hadde nok ønsket vært litt annerledes men ett flott teknisk opptak har du fått til.

Mvh Terje
Svein B.
Pent, pent! Ver #1 for meg, og den er jo svært flott. Litt å hente på posituren- som du selv sier. Ellers er jo dette kjempebra.

Mvh
Svein B
Knut H.
Hei Kjell Sigurd
Flott komponert bilde av en vakker
sisikkhann.Fin bakrunnsfarge og
dekorativ snedekt grein.Gratulerer
med 25arts jubileet.
Mvh Knut
Cornelia T.
Kjempefint bilde, rent og skarpt, med fint lys og farger. Nice job!
mvh,ct
Kjell Sigurd S.
Takk for fine kommentarer. Lyset begynner etterhvert å bli bedre, så nå er det snart mulig å få til noe med mer fart og spenning. I tillegg vil det bli lettere å få detaljer i fjærdrakten med raskere lukker. Delte meninger om utsnitt ser jeg. Er selv fortsatt ikke sikker, det er noe med todelingen som IB er inne på.

Kjell S
Odd Tore S.
Pent portrett av en type som jeg først og fremst kjenner fra hytta, hvor de opptrer i store og hvileløse flokker i fjellbjørkeskogen. Skjønner ikke hvordan du får dem til å sitte stille lenge nok på et fotograferbart sted, har du lim på pinnen?
Om du hadde lagt ut v1 eller v2 alene, hadde jeg ikke tenkt over at jeg burde tenke over andre utsnitt. Kanskje liker jeg v1 best, fugler trenger luft.
Odd Tore
Morten W.
V1 eller V2 er egentlig det samme for meg, men du har penere gren til fuglene en det jeg har. Må gjøre noe med det.
Morsomt å ha de i hagen om dagen!
Per Harald O.
v1, nyyydelig og velkomponert!
Kjell Sigurd S.
Takk for fine kommentarer. Odd Tore; det ville forundre meg om ikke disse avlegger deg et besøk en av de nærmeste dagene, det virker som om store flokker har ankommet Oslo. Morten; skogen ved Voksenkollen stasjon anbefales. Mange gamle døde trær med meget dekorative grener.

Kjell S
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu