Rød stein
Grå dag med fine farger i steinene.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2007-01-04 17:59:57
    Versjon #2
Utstyr
  • Canon EOS 350D
  • 18-55mm
  • Brennvidde50mm
  • Blenderf/36
  • Lukker4s
  • FilmtypeIso 100
  • Nei
  • AnnetStativ
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger763
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_229330} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (21)
Inge S.

Hei.
Et nydelig motiv og teknisk godt utført.

Mvh Inge
Tine H.

Veldig vakkert og flott stemning i dette. Min anbefaling til dette. (Ble dog litt distrahert av ''sjøløven'' som ser på meg der i bakgrunnen.....) Tine
Avsluttet .

Veldig fint bilde Torgeir:-)Liker både farger,komposisjon og sløringa på vannet som ligger nesten som tåke over steinene:-)Nydelig!
Hilsen Tone!
hilde b l.

Nydelig.
Veldig flott med innslaget av rødt blant det grå. Dette var veldig severdig!

-hilde b
Jan Frode A.

Her er det innslaget av tare, pluss fargespillet på den ene steinen, som gir bildet så mye ekstra. Flott sløring som gir et mykt inntrykk. Vakkert lys.

mvh Jan Frode
silje s.

Meget pent. Men jeg synes greinene/tangen eller hva det er, blir litt forstyrrende. (i motsetning til hva Jan Frode synes) Det trekker litt ned dette myke og drømmeaktige bildet. Smaken er heldigvis som baken - delt.
kåre l.

Liker dette :-)
Fint slør, godt utsnitt og en spennende fargerik stein som 'hovedmotiv'.
Bra jobba :-)
Ole-Kristian T.

Veldig stemningsfullt og bra bilde synes jeg :)
Frode F.

Slenger meg på her.

Det meste er sagt, la meg bare få legge til MAGISK.

FF
Torgeir H.

Tusen takk for alle kommentarer og for anbefalingen din Tina! Hmm, jeg ser hva du mener med den flodhesten i bakgrunnen der ja.. :) Jeg hadde noen bilder der jeg hadde fjerna noe av tangen Silje, men de bildene ble ikke like bra synes jeg. Kanskje jeg legger ut en versjon med mindre tang senere. Fint dere likte det!

-T.H
Tom Dysa S.


Sånne vakre bilder, gjør noe med oss som bor langs kysten,her kjenner jeg nesten lukten av tang og tare, du for frem en flott stemning, og nydelige farger her.det ser så enkelt ut,men ikke lett og fange dis,få den flotte bluer,n på vannet, og den perkte,og skarpe forgrund,som her, jeg gjort noen forsøk,, men de ligger i pappirkurven,-) god jul.MVh Dysa-
Tom Dysa S.


Når jeg ser en stund på bilde, blir jeg usikker på,om det vannet eller bare tåken som lager den fine bluer,n... siden du bruker lukker på 4 sek.
har nettopp stått opp da,, kansje ett dumt spørsmål hehe.. dysa.
john-arne w.

dette synes jeg var ett pent og rolig bilde. pent ''slør''. jeg synes absolutt tangen er med på å fremheve bildet. blir liksom litt mere liv i det, enn ett ''rent'' bilde vllie blitt. og dessuten hører tangen med, og glir naturlig inn. ikke overdreve mye. hvorfor skal de fleste absolutt fjerne alt fremmed ifra bildene sine? jeg synes det ikke alltid er på sin plass! også fin dybde i bildet takket vere steinene som ligger liksom oppimot høyre hjørne, hvist du skjønner. tror muligens dette ville gjort seg i blått? men ikke sikker. dette kan du henge på veggen uten å skjemmes...


hilsen john....
Torgeir H.

Hei, og takk for de siste kommentarene! Det er bare en bølge/hvitt skum som trekker seg tilbake her Tom, ikke noe tåke. Jeg har lagt ut en ny versjon med blått i nå J.A, jeg klarer ikke helt å bestemme meg for om jeg liker den.

-T.H
Margrethe A.

Liker begge versjonene veldig godt, jeg! Nydelig komposisjon og stemning :)
Kamran I.

Sykt kult bilde Torgeir, absolutt etter min smak, da den vekker min fantasi og tankene ruller i evige jaktmarker. Igjen. Her ser jeg for meg det ene og det andre, ergo noe som igjen tyder på en ting, FETT BILDE FOR POKKER!!

Sorry `bout the language ppl.... Just had`a do. It.

mvh,
-m.Kamran-
Atle J. G.

Versjon 2 for meg. Men da kunne du kanskje ha fremhevet det gule igjen... Hmm... vanskelig når det kommer så i detalj. Synes du skal ta beslutningen selv jeg. Etter å ha bladd gjennom portofolio din, har jeg tro på at du klarer å ta dine egne avgjørelser :)
Keep up the good work. Mvh Atle
Monika Frisvold V.

Dette synes jeg var et fint bilde... likte versjon 2 best... Meget fin sløring, å fargen på den røde steinen var flott... likte dette.. :) mvh monika
Rune S.

Meget flott bilde med fin sløring og flotte, glatte steiner. Fine fargetoner og flott komposisjon. Litt eventyraktig.

Mvh
Rune S
Anne Lene B.

Hei Torgeir
Versjon 2 er svært vakker!! Nydelig sløring og fokuspunkt med den røde steinen, samt vare og fine fargetoner!! :-)

Hilsen Anne Lene
Hanna T.

ka va d æ sa?
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu