Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBrudepar
  • Lastet opp
  • Visninger843
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_227001} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Thorfinn B.
På mange måter et fint bryllupsbilde. Stemningen og nærheten er fint fomidlet. Dog, det noe vanskelig å se hvem som egentlig har giftet seg...
Svein O.
Hei Synnøve

Som ditt forrige bilde er dette noe utradisjonelt, men jeg syns det er utrolig kult. Ser at det blir påpekt at det er vanskelig å se hvem som giftet seg, men forhåpentligvis husker brudeparet hvem de giftet seg med, og så lenge de gjør det er dette bilder mye kulere enn om de hadde sett rett i kameraet og holdt hverandre i hendene. Jeg kunne imidlertid, om jeg skulle peke på noe, ønsket å sett en s/v-versjon av dette bildet. Gjerne med litt hard kontrast, fordi det tror jeg hadde vært råkult.

mvh
Svein
Fredrik E.
Hærlig bryllupsbilde, og for en vri. Hvem bryr seg egentli om fjesene? og hvem de er? Er jo helt illrelevant. Vakkert landskap som ikke er i fokus, men fokus på brudeparet, det er jo deres dag, kreativt! Denne stemningen og ikke minst gnisten og tilstedeværelsen brudeparet har setter et fantastisk preg over bildet,flott og kreativt levert!!Tipper også de som var i bryllupet husker hvem de er, om ikke Mr.Conjac slo inn for tidlig;)
Synnøve S.
Tusen takk for fine tilbakemeldinger :-)
Jeg liker stemningen så godt her selv, og det er det jeg prøver å formidle med bildene mine. Jeg følger brudeparet i timesvis, og har begynt å få min egne stil på dette tror jeg. Dette er min første sesong som bryllups fotograf
( vel, som fotograf i det hele tatt :-) ), og jeg har fått en utrolig respons og mange bookinger over hele landet til neste år:-).
Har laget et slideshow med bilder fra dagen til dette paret, og det ligger her:

http://www.piafmodeller.com/Bilder/bryllup/SHOWIT/Lisa&am...index.html

Ha en riktig GOD JUL!

Hilsen Synnøve

Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu