Gåte
Gunnhild i Gåte fra konserten deres på Raumarock 2005.
Bildet inngår i albumet RaumaRock - Bilder fra RaumaRock festivalen på Åndalsnes.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2005-08-18 17:55:29
    Versjon #2
Utstyr
  • Nikon D50
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriKonsertbilder
  • Lastet opp
  • Visninger464
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_151333} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Cathrine W.

digg lys
Per Ole H.

Enig i at det er fint lys, og bildet er også skarpt. Jeg tror likevel jeg ville ha kuttet noe tettere, det er litt mye åpen flate som ikke er så veldig interessant. Om mulig ville jeg også ha fjernet forsterkeren som titter opp nederst til venstre. Ellers et helt ok Gunhild-bilde.

mvh
Per Ole
Steinar Dahlen V.

kult bilde av Gunnhild . :-) og ikkje nok med det , bildet er også skarpt og fint lys er det og. som det også er nemnt ovanfor, som hr. hagen har nemnt
med kuttinga er eg også enig. på venstre side av bilde er det nokso mykj luft
og Gunnhild står lengst ute til høgre så eg villa kutta litt meir på venstre sida eg :-) men som sagt. eit flott bilete av Gunnhild
Joar R.

Takker for tipsene!

Jeg har nå lagt til en ny versjon der jeg har beskjært bildet tettere, og brukt healing brush i Photoshop og fjernet lyd utstyret i bakgrunnen.

Personlig liker jeg versjon 1 best, da det er det bildet jeg faktisk tok og ''magien'' er til stede. Lyd utstyret er litt av helheten, og jeg synes bildet blir litt for ''klinisk'' i andre utgave.

Nuvel. Smaken er som baken...
Per Ole H.

Jeg synes utsnittet i v2 er best. Men er enig i at utstyr faktisk hører med på en scene. Du har fjernet alt, mens jeg var bare opptatt av det lille du så av forsterkeren til venstre, nede. Den var hverken fugl eller fisk. Mikrofonstativet og forstrekeren til høyre plager ikke meg.

mvh
Per Ole
Svein Arild A.

likte begge versjonene like godt...bakgrunnen matcher veldi bra med gunhild..å så så klart som d va..bra bilde!
Stine Merete F.

Hei!
Gode bilder du fikk tatt på raumarock, likte dette aller best pga det fine lyset og fargene. Begge versjonene er bra, 2 er kanskje best som bilde mens 1 gir best konsertfølelse med omgivelsene. Skal ta en kikk på hjemmesida til Raumarock også nå:)
Tim Ø.

Steike bra Gunnhild bilde! Du har valgt en bra vinkel. Fargetonene gjør at bildet tåler så mye luft. Dessuten understreker lufta at dette er en sterk person (min personlige tolking). Bildet er skarpt, eksponering sitter bra osv.

Bildet skiller seg ut fra mengden av bilder av ''hun dere syngeberta i Gåte''. Bra.

Eneste minus er at jeg synes du har valgt å legge inn en litt for stor fil. Fullskjerm viser ikke hele bildet. Høyrehånda blir kuttet på min skjerm 1024 x 780 px. Det er unødvendig etter mitt syn.

Mvh Tim
Joar R.

Tusen takk for alle kommentarene!
Flott å høre at bildet engasjerer såpass, da har jeg vel oppnådd målet mitt :)
Når det gjelder størrelsen på bildet så var dette ikke noe jeg tenkte på når jeg la det ut. Kjører 1280*1024 selv, så det er ikke noe problem, men jeg skal huske det til senere!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu