Bildet inngår i albumet LONDON, juni 2010 -
Utstyr
  • Canon Dial 35
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger83
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_500120} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Roger H.

Går ut fra at det er forfatteren Ben Elton som står på plakaten i bakgrunnen. Med en tett folkemengde er det muligens en bokmesse på gang eller er det noe annet. Et spesielt bilde, har ikke noen fornuftig forklaring på at jeg likte det. Damene ser litt skeptiske ut.
Torild H.

Takk for fin kommentar, Roger, gildt du likte bildet!
Bokmesse? ...godt forslag, og ...kanskje det. Eg sto på dette gatehjørnet fordi det var ei rockegruppe som heldt konsert der; noen stoppa opp, andre gjekk vidare. Damene "mine" var ikkje der så lenge, skeptiske, som du nemner, det kan vera musikkstilen, eller lydnivået ikkje var likandes.
(Viser elles til undertekst, kvifor eg tok bildet)
Torild
Olav Ø.

Greit bilde, men litt skarpt og ubehagelig lys. Den blå capsen i bakgrunnen stikker opp av hodet til dama på en litt uheldig måte.

mvh. olav
Wilko J.

Synes at det hele var litt morsomt...må si at jeg har gått rundt dette nok så mange ganger....vet ikke helt. Er nok enig med Olav angående capsen....Det var nok av sol som ga deg hard lys, kanskje ikke så enkelt for canon-en din?...vet ikke. Kanskje litt justering me noe programvarer...damene var jo skikkelig Engelsk aktig..skeptisk ja...det var et fint ord her..

Et foto som trenger litt tid...

Mvh Wilko
Torild H.

Mange takk for kommentarer! Fint og nyttig å høyra dykkar meininger og innspel, ein kan lett sjå seg blind på eigne bilde. Capsen t.d. plager meg ikkje, tykkjer det er uvesentlig.
Torild
Monika Våg L.

Var du i London og sto du i kø for å se musikalen Queen, av Ben Elton :) Det har jeg også gjort. Knallbra musikk og show! Mennesker som står og venter, likte bildet ditt jeg :)

Mvh Monika
Torild H.

Takk skal du ha!
Det var ikkje kø for musikalen, har nenmt i kommentar ovenfor kvifor eg sto der: Rock!
http://torildhoyland.blogspot.com/search?updated-max=2010...-results=7
Torild H.

Obs: bla i tilfelle til side 4 for å sjå Londonbilder.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu