Kongeørn på Rådyr
Utstyr
  • Canon EOS 20 D
  • EF 70-200 mm. f2,8 IS.
  • Brennvidde90mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger958
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_233402} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Robin J.
Er dette fra nyplassen? Du er heldig som har tilgang til dette. Bildet er teknisk meget bra. Flotte farger og god skarphet + velvalgt utsnitt. Litt lyst presentert etter min smak.......................
Mvh RJ
Rolf S.
Takk for kommentaren Robin, bilde er i fra ''gamle plassen'' og slutten av sist sesong.
I år har været vært så dårlig at jeg mest ikke har hvert i kamuflasjehytta på den nye plassen.
Men Ørnene er på plass så når været blir bedre..............
Mvh Rolf
Terje S.
Meget flott Kongeørnbilde med skikkelig villmarkspreg.
Godt jobba Rolf.

Mvh Terje
Rolv B.
Slutter meg til de andre. Veldig skarpt og godt, men det er ett eller annet over nebbrota til ørna som forstyrrer. Har prøvd å blåse det opp, men klarer ikke å se hva det er, eller er det jeg som tar feil?
Knut Børge S.
Et flott bilde av Kongeørna som er fullt igang med festmåltidet. Det tekniske sitter som det skal.
Ha en fortsatt god helg!
mvh KBS
Aleksander M.
Fint miljøbilde av kongeørna!

Mvh Aleksander
Kåre G.
Som vanlig er det en fryd å se dine bilder. Jeg har vært ute på ørneåta flere ganger i vinter. Ørna har vært nede, men lyset er for dårlig.
Gleder meg til flere blinkskudd fra deg.
Mvh. Kåre
Rolv B.
Måtte tilbake og sjekke. Når jeg forstørrer bildet, er det noen merkelige artefakter rundt hele ørna. Hva er det som har skjedd?
Rolf S.
Takk for kommentarene fra dere alle.
Bildet er forholsvis kraftig komprimert her så det er mulig det som slår ut her med artefakter, det som er på nebbet er hår/kjøtt fra Rådyret.
Mvh Rolf
Rolv B.
Hei Rolf. (Vakkert navn!) Takk for svar. Det kunne nemlig virke som du hadde klippet ut ørna, komprimert den/skarpet den og så limt den inn igjen. Slik den ser ut nå virker den litt ''unaturlig'' skarp i forhold til resten, men dette er en kommentar fra sofakroken og du trenger ikke ta den altfor høytidelig. Vi driver mest mest havørner her nord med utkastet fisk som åte, hehe. Bildet er meget godt, ikke misforstå meg. Det er herved anbefalt.
Svein B.
Friskt kongeørnbilde dette Rolf, jeg liker svært godt måten du har ''satt sammen'' dette bildet. Godt balansert og med fint miljø, ørna som et akkurat passe stort og iøyenfallende hovedmotiv. Pent lys som fremhever ørna, kan hende bakgrunnen blir litt vel fremtredende og tydelig også. Det er ei skikkelig fin ørn du har der- nydelige og kontrastrike tegninger med mye hvitt i bukser og fjærdrakta ellers- kan det være samme fugl som i ditt tidligere bilde bilde nr. 268422 ?

Uansett- dette er virkelig bra Rolf!

Mvh
Svein B
Rolf S.
Takk for kommentaren Svein.
Jeg hadde 2 unge ørner som var faste gjester hos meg sist vinter men den ene var noe mørkere og det fluktbilde du sikter til tror jeg var av den som var mørkest av det to, altså ikke den samme som dette bilde.
Hvordan går det på åteplassen din?, sliter du også med dårlig vær?.
Mvh Rolf
Jan-Eilert P.
Litt uenig med de andre her Rolf. Utbrendt snø skjemmer etter mine øyne dette bildet i stor grad. Dette er langt fra ditt beste Kongeørnbilde. Liker det meste, men snøen burde dempes. Bortsett fra det er det meget flott.

Ikke for hard kritikk for deg.

Jan-Eilert
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu