Sportsaction på høyt plan
Laget en sak på Bergen Trial Team tidligere i kveld. Vanskelig å ta bilder, men ble rimelig fornøyd med dette.
Bildet inngår i albumet Sport fra Fana -
Fotograf
Utstyr
  • Canon D30
  • 14 mm
  • Brennvidde14mm
  • Blenderf/3.5
  • Lukker1/200s
  • Filmtype400 Iso
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriSport/Action
  • Lastet opp
  • Visninger237
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_16494} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Daniel H.

Flott action-shot!
Bra komponert.
Marius J.

Tøft !
Tomm H.

Herlig bilde. Himmelen gjør bildet for meg. Lengre slukkertid med blitzsync på bakre gardin kunne fått inn en fartsfølelse.
Kai F.

TH:
slukkertid, hehe :-D
Jeg tok også noen slike bilder, men det funket ikke helt. Et par ble bra, god bevegelse på motorsyklisten men da forsvant effekten med himmelen.
mvh
kai
Vemund L.

En panorering hadde nok gjort bildet bedre, men fint som det er her...bra komposisjon, og fin himmel, men litt lite farts-følelse, syntes jeg.

Vemund
Bjørn H.

Veldig fint bilde!!
Men du VL , det er lite fart i trail,hehe
Så noen fartfølelse er vanskleig å få fanga
Men enig i panoreringa

Bjørn
A S.

Lite action, men et fantastisk lys! Sistnevnte var jævlig bra, Kai. Når det gjelder Trial, så gjelder det å snuse litt rundt i løypene for å finne de stedene hvor det er mest action. Finn et slik sted neste gang, og kjør på med den blitskombinasjonen du har her, så blir det klasse de luxe!
Vemund L.

BH: Lite fart i trail???
Nuvell, det er egentlig ganske mye fart i trail, den(farten) er bare noe fordelt rundt i forskjellige øyeblikk:)

Timing er viktig....også i foto:)

Vemund
Avsluttet .

DØDSbra . Veldig godt utført , kan du se på mine bilder også ? Du er pressefotograf og få forskjellig kritikk er bra fra forskjellige p fotografer.
Marius L.

Hei Kai,

Fint bilde! Allikevel ser det ut som sykklisten står helt stille og balanserer. (Hva vet jeg, kanskje han gjør nettop det)

Jeg kjenner ikke kameraet ditt, men bruker selv en Canon Eos 50e i kombinasjon med en Speadlite 420 ex. Har du forsøkt å sette kameraet på manuell, stille inn ønsket lukker (f eks 1/30 sek, kanskje enda tregere: du vil da generelt få problemer med å holde kameraet stille, men blitz-lyset vil uansett fryse hovedmotivet), velge blender slik at himmelen blir riktig eksponert og så bruke automatisk blitz-instilling med lysmåling på valgt fokuspunkt?

La blitzen synkronisere på andre lukkergardin (hvis ikke vil det se ut som sykklisten rygger..)

Tipper at du da vil få fram noe mer bevegelse, dersom det er ønskelig.

mvh Marius
Avsluttet .

Jeg synes dette var et flott bilde, og en fin himmel i bakgrunnen...

Terje
Vemund L.

Som marius sier, det ser ut som han står still. Det gjør han nok ikke, han er da i tilfelle magikere, han befinner seg jo tross alt oppe i luften:)

BLitz på 2.gardin er et godt tips, det skall være c.Fn. 6 1 instilling på kameraet ditt, om jeg ikke tar feil. De mere avanserte speedligt blitzene (550) kan jo også gjøre dette på blitzen, men det kan uansett bestemmes med kameraet.

Når det gjelder den nevnte effekten av at det kan se ut som om han rygger, om du ikke syncer på 2. gardin, vill nok ikke det gjøre seg nevneverdig gjeldende, om motivet ikke har lys, og det ser ikke ut som lyset står på, på denne sykkelen. Uansett, vil panoreringen komme bedre fra, om du syncer på 2. gardin, og motivet blir klarer, da du slipper ''slør'' fra synke tiden til blitzen.

Vemund
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu