en naturromantikers drøm
Utstyr
  • Canon 5oD
  • RODENSTOCK
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger382
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_420947} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Kjell Sigurd S.
Hmm... denne var vrien. Jeg liker formen, selv om den kanskje er i søteste laget :-) Rødt hører med. Valget av et litt diffust uttrykk er også kledelig, og etterhvert et kjennetegn på mange av dine bilder. Motivet er litt statisk og sterkest i form, og jeg tror derfor at en midtstilling i horisontalen og kvadratisk format ville ha noe for seg. Jeg leter også etter stilken, som kanskje kunne fått noe plass, uten at det er en viktig innvending. Teknisk sett sprekker det litt i fargene, noe du enkelt kan rette hvis ønskelig. Langt over snittet her inne, men ikke av dine beste.

Mvh
Kjell S
Fred S.
be still my heart..., og naturromantiker er du jo, men jeg visste ikke av at du var av det rosa slaget.
Håper i alle fall at dette er et uttrykk for at du har det bra på alle vis der oppe langt i nord.

Ellers er jeg svak for alt som er søtt, og liker dette på sett og vis, men jeg kan ikke fri meg for at det også minner meg om en rosa rumpe.

vh fred
ingebjørg fyrileiv g.
Takk for kommentarer mannfolk. Fiffig at dere er så tøffe at dere nesten innrømmer at dere liker slike søt-bilder.

Kjell S - Noe søtt må du jo tåle, men det finnes værre. -Det kunne ha være en kjærlighet på pinne... Jeg ser og forstår ditt forslag om midtstilling, men grunnen til at jeg har det slik er at det skal være litt rom rundt. Fargesprekking er registrert.

Fred - Njesj, så rosa er jeg nok ikke. Vi har vel diskutert den fargen før ;) Savner i grunn litt mer uttryping fra deg om hvorfor du på sett og vis liker dette. Rumpe-assosjiasjonen er jo smilbar, men kanskje ikke så holden for meg som bildeskaper!? Takk uansett.


Ingebjørg
ingebjørg fyrileiv g.
Beklager, rettelse: utdype...
Fred S.
Skriveleiflig i dag, Ingebjørg ? "Rumpe-assosjiasjonen" bringer tankene mine hen på isjias, og "uttryping" minner meg på at jeg egentlig burde ha vært på vei til fjells for å uTTrydde ryper, men fordi været i Namdalen er klisjete blir det quiZ på Onkel Oscar i stedet...
Men jeg skal forsøke å utdype før vi drar, selv om utdypingen neppe blir særlig dyp: det hele er ikke SÅ rosa da, og den fine rødfargen glir "umerkelig" iver i en neste rødsvart tone, liker den graderingen. Du har nesten midtstilt hjertet/rumpa/lauvet, men bare nesten, og den nestenheten liker jeg. Dessuten gløder det fint av hjertet, og det skal jo hjerter gjøre...
Og hvis det er en uttdypning så er jeg Erna Solberg.

vh fred
Kristin O.
Dette appellerer til meg! Jeg liker at det er lysere til venstre og mørkere til høyre og at hjertet 'brenner' litt i kantene. Veldig flott rødfarve. Ble opptatt av Rodenstock nå :) Hvilket objektiv brukte du? Det eneste jeg synes trekker ned, er at jeg oppfatter det for trangt i bunnen.
Inger-Lise S.
Søtt? Vel..I mine øyne er det ikke søtt, tross at det er et hjerte. Jeg ser heller ikke noen rosafarge, men det var trolig symbolsk ment.
Det gjør seg med den diffuse effekten. Personlig syns jeg det ble for trangt/mangel på luft nede, men vil tro du har ønsket det selv. Jeg liker fargetonene i bildet.
Ingen høydare, men et bra bilde.

Inger-Lise
John H.
Hei Ingebjørg
Vanskelig å kommentere dette. Muligens fordi bildet er veldig rett på, midtstilt og derfor har lite dynamikk.Plusset er hjerteformen (løv) og ton i ton-fargene som glir i en ubrudt sjatering fra side til side. Men jeg får ikke søte, romantiske følelser. Heller litt tanker om dramatikk mellom lyst og mørkt (liv) med ett sårt hjerte i midten.
John
Espen A. I.
Ser denne her, men jeg liker den ikke så godt. Kanskje fordi klisjeknappen trykkes så hardt at den nesten går gjennom. Rødt, hjerte, dust.. Blir kanskje litt mye.

Du ser den?

E.
ingebjørg fyrileiv g.
Takk igjen!

Fred - Hehe, beklager. Sånn blir det når man går på skole for å gå på tur, og ikke for å skrive... Takk for nærmere forklaring, og at du har sansen for utsnittet. Erna du liksom.

Kristin - Jeg liker også graderinga i det horisontale toneleiet, fint du er inne på det. Jeg brukte et rodenstockobjektiv.

Inger-Lise - Om du ikke ser det er søtt, er det ikke det. -For deg. Riktig er det vel også ang rosa.

John - Assosiasjonen din er god, og jeg ser hvorfor den kommer. Interessant å se hvordan folk oppfatter et slikt bilde som har et symbol for kjærlighet. -Farger og toner har sannelig mye å si..

Espen - Ja, jeg ser den uten problemer. Men jeg liker bildet likevel ;)


Ingebjørg

Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu