Bildet inngår i albumet Helt vildt -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger398
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_297612} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (20)
Per Olav V. T.
Med fare for å være for lite kritisk... Et kledelig format, komposisjon og bevegelsesuskarphet. Her er det full fart fremover. Værets skrå/loddrette preg og S/H gjør bildet mer spennende og behagelig enn et ordinært fuglebilde. Dette kan godt vurderes for en plass på veggen.
Per Olav
Tom T.
Dette er noe for veggen, bra du går mot strømmen StigB. Liker komp, den er helt etter min smak og ikke etter regel boka. Nok et spennende bilde fra deg.

TomT
Avsluttet .
Dette liker jeg også, Stig Børre. Sier som de andre: Dette er noe for veggen. Liker spesielt godt formatet, og ikke minst komposisjonen. Godt jobba!


Roy
Odd Tore S.
Dette er et bilde som kan komme i kategoriene kreativt og grensesprengende eller vådeskudd, eller noe et eller annet sted mellom disse. Vådesludd kan være mer eller mindre bevisste.
Jeg forstår at det er artig å prøve nye vinklinger, teknikker, komposisjoner, osv. Det synes vel mange av oss, selv om det ikke alltid er så lett å se.
Som jeg har skrevet i andre sammenhenger synes jeg at slikt har sin hensikt når det tilfører bildet kvaliteter som det ikke ville hatt med en mer konvensjonell tilnærming.
Det synes jeg forsåvidt er tilfellet her, men det får meg likevel ikke til å ta av. Det sterkeste innslaget her er baugbølgen som gir inntrykk av fart. Om uskarpheten i hodet er tilstrekkelig til å dra dette inntrykket lenger, eller om det helst irriterer, er jeg usikker på.
Plassering av objekter i kantene og kutting av kroppsdeler og lignende synes jeg virker mer som en akseptert og ''in'' trend enn grensesprengende. Det er sikkert ikke et dårlig alternativ til dette motivet, men jeg får ikke det helt store engasjementet her. Om det er etter en eller annen regelbok eller ikke synes jeg ikke er så viktig, i alle fall ikke så viktig at jeg har tatt meg bryet med å lese regelbøker.
Så dette ble vel mer en grunngitt betraktning enn noen ''dom''. Men som alternativt fuglebilde har det noe i seg. Kanskje jeg er mer positiv enn jeg egentlig trodde?
Odd Tore
Ivar B.
Jovisst funger dette. Liker spesielt strukturen som dannes av regn/snø. Bevegelsen er grei og utsnittet fungerer i mine øyne. Mvh Ivar.
Tove H.
Flott utsnitt, bevegelse og uværsstemning . Liker dette!
Hilsen Tove
Erik J.
Jeg syns utsnittet fungerer bra, og bølgen og snøen gjør det spesielt og at min interesse fanges. Kanskje så spesielt at det med fordel kunne vært del av en serie
Lars-Anders M.
Kreativt. Ja vi ser alle forskellig.
Stig Børre E.
Takk for gode tilbakemeldinger og takk til Per Olav for anbefalingen :-)
Odd Tore: God og dyptpløyende kritikk. Forstår godt hva du mener. Slike komposisjoner kan fort bli litt ''krampeaktige'', og at det er trendy å utfordre de uskrevne regler er det ingen tvil om. Valget mitt her er helt bevisst. Jeg vil gi været masse plass, resten av anda var ganske uinteressant og med lite tegning. Bevegelsen syns jeg gir motivet liv, fordi om den kanskje ikke er helt optimal.

StigB
Odd Tore S.
Jeg jobbet meg gjennom bildet ditt mens jeg skrev kommentaren.
I utgangspunktet var jeg ganske skeptisk, men, som med mye annet, er det mulig å komme videre og til andre resultater om man tenker seg om og prøver ut det man ser. Så jeg endte som ganske positiv, og kanskje med litt mer tro egne dynamiske andebilder, som er forlagt til hardiskens dypeste mørke.
Odd Tore
Per Einar G.
Har sansen for fotografer som går egne veier, liker dette!

Du har fått fint fram griseværet og anden som kjemper ser fremover i vind og snøføyk.
Ellers er vel det meste sagt over.

Mvh

Per E.
Jan O Ø.
Hei.
Stilig med anda i snøværet. Mulig litt mer av anda kunne vært med slik at fuglen hadde kommet en ørliten tanka mer inn i bildet. Men for all del dette fungerer dette også.
Mvh Jan O.
Avsluttet .
Funker som bare det dette her! Her er det fart og stemning og utsnittet er helt etter min smak. Dette var blink SB!

Erik
Avsluttet .
Spesielt. Jeg måtte se 2 ganger før jeg så at det var vann og sne.
Jeg kunne nok ønsket meg mer av anda på bildet.
Eva
Espen A. I.
Et av de bedre fuglebilder jeg har sett på ei stund. Lekkert ;-)

mvh Espen
Bodil Kristine F.
Falt litt for det ''fotografisk ukorrekte'' i dette andebildet. Tror det enten er et blindskudd som viste seg å treffe en blink, eller det er supernøye planlagt.

Mvh Bo

Liv F. D.
God morgen Stig Børre.
Et kjempestilig bilde med uro og fart. Fint utsnitt og stilig i sv/hv. Likte det.
mvh
Liv '')
Stig Børre E.
Takker for nye hyggelige kommentarer :-)

StigB
ingebjørg fyrileiv g.
Dette faller godt i smak, StigB. Jeg liker både utsnitt, kutting og snødriv. Bildet er som over nevnt, spennende. Jeg savner kanskje litt mer spenst i kontrasten, og det hadde vært arti å se bildet i farger. Men dette fungerer også.

vh ingebjørg
Stig Børre E.
Takk Ingebjørg.
Kontrast er vanskelig - det er så skjermavhengig. Min skjerm er sånn passe slækk, er redd for å dra på for mye.

StigB
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu