En eller annen meis.
Har klonet vekk en foringstubbe.
Bildet inngår i albumet Helt vildt -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger347
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_282457} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (17)
Tom T.

Godt å se en fotograf som kjører sitt eget løp, er lei av alle disse bildene som ser helt like ut i sjangeren. Likte det svært godt:)

mvh TomT
Espen S.

Dette synes jeg definitivt fungerte, Bøsje! Trodde nesten det skulle åpenbare seg en fugl-på-kvist jeg????

Har sansen for artsbetegnelsen :o)

Espen
Roar G.

Flott fuglebilde! God komp og s/v. Et fuglebilde som er åpent for tolkning. Trodde først det var en fredsdue i panikkflukt:)
Lars-Anders M.

Den er som vinden. Den bara kommer.
Steinulf L.

Synes bildet blir mer harmonisk om det vendes horisontalt. Det har vel med leseretningen å gjøre. Grei omtale av fulglen. Bilder med tittel som ''gråmeis nr. 17'' får ikke lenger entusiasmen til å bruse hos meg.
Eva Marie P.

Dette likte jeg, et skikkelig kunstnerisk fuglebilde. Fint at det er i s/h. Det er bra med litt andre måter å vise fugler på:O) Og få litt slik spennende preg på bildet. Kjempebra.
-epl
Wenche J.

Hei Stig Børre
Min første tanke var Døperen Johannes. Et helt nydelig bilde i s/h som skiller seg ut. Liker det lett absrtakte uttrykket. Spennende.
Mvh Wenche
Espen R.

Hei Stig Børre
Annerledes og kult fuglebilde. Liker den litt ''gritty'' fremstillingen. Åpent for tolkning, absolutt. Fungerer svært bra i b/w. Kreativt.
vh
Espen
Tove H.

Flott fuglefluktbilde. Akrobatisk. Synes du har lykkes i å lage noe særegent.
Mvh Tove
Mone S.

Dette var vakkert, drømmeaktig og vart...fortjener litt ros for en annerledes vinkling av fugl og foto.


vh mone
Aleksander M.

Hei
Likte dette godt, men ville helst hatt det i et flott lys. Så bildet ble ganske gult med litt gjenskinn gjennom vingene. Uansett er du veldig flink på slike bilder!

Mvh Aleksander
Per Einar G.

Henger meg på her, funker greit dette!

Per E.
erik j.

Flott. SH behandlingen får det til å fremstå nesten som en tegning, meget mykt og fint og passende til all bevegelsen i fuglen. At fuglen ser helt kritthvit ut, gir meg assosiasjoner til en fredsdue eller noe slikt. ''En eller annen meis''....:)

mvh. erik
Geir F.

OjOjOj!!!
Dette var sprekt. Tilsynelatende abstrakt men likevel konkret. Plasseringen er luftig og kvadratet et meget godt valg her.
Her er du i storform.
-fløde-
Fred S.

Korn etter min smak, dette må være en kornmeis. En befriende flukt, og selvsagt et befriende syn, lurer av og til på hvor mange søte og statiske meiser på kvist og stubbe vi enda skal fores med før meisebollen endelig er oppspist.
Kunne kanskje ha tenkt meg å finne ut hva som er bak og fram på meisen din, men levende er den uansett.

vh fred
Stig Børre E.

Takk for overaskende positive tilbakemeldinger!
Kan desverre ikke artsbestemme denne - det er i alle fall ikke bæremeis.

Dette er resultatet etter 5 stive timer i en meget ukomfortabel posisjon, det ble med dette ene bildet. Disse fuglene er for raske for både fotograf og kamera.

Jeg er ikke 100% fornøyd med resultatet, så det blir nok flere timer i camo.
Takker Espen Skjøld for fin tur!

StigB
Nina S.

Hvis dette en gang skal flippes, er flip vertikalt veldig fint også. At bilde kan flippes både horisontalt og vertikalt forteller meg at bildet er ganske abstrakt og at det talende i dette bildet er formen, fargene, bevegelsene, ikke så mye at det er en fugl vi betrakter. Synes dette er drømmende og flott, liker å betrakte det, og liker at fugl-bakgrunn sklir litt i hverandre fargemessig og litt i teksturen.
Mvh Nina
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu