Vått
En regnværsdag høsten 2005. Våt asfalt med høstløv og speiling.
Utstyr
  • Nikon D70
  • Nikon AF-S Nikkor 18-70mm f3.5~4.5
  • Brennvidde70mm
  • Blenderf/13
  • Lukker1/80s
  • FilmtypeRAW (NEF) ISO 200
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger373
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_173840} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Steinulf L.

Beklager, men dette ble for rotete og tilfeldig. Her mangler et bevisst fokuspunkt og blikkfang. Komposisjonen virker ikke gjennomtenkt. Bladene blir for små til at de fanger interesse her.
Espen A. I.

Enig med Steinulf, her trengs mer farver eller noe som fanger min interresse.
Synes alikevel du er inne på noe med henhold til naturlig ramme og speilingen.

mvh Espen
Torbjørn K.

Synes ideen absolutt har noe for seg, men som de to forrige blir dette også litt for rotete og tilfeldig for meg. Liker blåtonene og de brune bladene godt. Fint lys også. Tror likevel det hadde blitt bedre dersom du hadde satt deg ned på huk og fokusert på tettere detaljer her.

Torbjørn
Lars E H.

Jeg synes bildet er spennende. Studerer man lenge nok, ser det ut som at det ligger noen under vannet, man kan skimte et øye der....*grøss*
Jan O Ø.

Hei. Jo da, et greit nok bilde. Ser at bildet inneholder flere fine detaljer og med et macroobjektiv ville det vært mye å hente her.
Mvh Jan O.
Johan K.

Liker godt fargene her. Og høststemningen. Vått, noen blad har falt på bakken, mens andre henger igjen ei stund til i trærne, som speiler seg i vannet.
Komposisjonen kan kanskje virke litt tilfeldig, og du kunne kanskje jobbet mer med den.
Men jeg synes bildet fungerer, pga stemningen.

Johan
Avsluttet .

Hei Jan Frode
Det første jeg bet merke i når jeg så bildet, var den flotte innrammingen. Fine farver på blader og det ser ut som det er speiling av himmel.
Vet ikke om dette var tiltenkt da du tok bildet, men regien kunne du ha gjort noe med før opptak; tenker da først og fremst på løvverket som liksom nå ligger oppå den fine innrammingen? Kanskje litt dandering med bladene før opptak hadde gjort susen?

Ellers klart og greit bilde, men føler det faller litt igjennom komposisjonsmessig.

mvh arild
Fred S.

Vakker blåfarge blir vel det som sitter igjen hos meg når det gjelder dette bildet. Det hele virker temmelig tilfeldig komponert, og speilingene gir meg ikke så mye. Du er vanligvis et ''ordensmenneske'', og jeg forbinder bildene dine med ryddige komposisjoner, men som de fleste andre her opplever jeg bildet som ''rotete''.

vh fred
Avsluttet .

Jeg ser også øyet under vannet....spooky....! - Og jeg liker bildet!
Helge A.

Dette er en kreativ ide med fine farger, men jeg også savner noe å feste blikket på her. Dette ble litt for uryddig for meg :-)

Helge
Tone A.

Vakre blåtonar i vatnet som også har speglingar av både lyse skyer og buskar med mørke blad. Dette i kontrast til dei store og brune lønneblada som ligg i vatnet. Asfalten med steinane i ulike fargar kan ein skimta i vatnet. Elles synes eg at dette er eit haustbilde der blåtonane er ein fin kontrast til hausten sine tunge fargevalørar i blada i bildet. Ikkje heilt den vanlege stilen din, Jan Frode, men med friske blåtonar som er kreative i dette bildet.
:) Tone
Kurt S.

Jo det er ikke bestandig like enkelt å få til et ryddig bilde av uryddig natur-:)
Som nevnt: Muligens litt tilfeldig komposisjon men jeg liker bildet likevel.
Hovedsakelig p.g.a de friske og fine fargene og fine speilinger av skyene i vannet.
Og, kan det virkelig være tilfeldig at det er noe som ligner et øye ned i der.
Ser det. Nesten niftst-:)
Mvh Kurt
Jan Frode A.

Hei hei, og takk for kommentarer, synpsunkter og innspill :-)

Her var der blanda drops mht meninger om bildet. Sånt er flott syntes jeg. Egentlig et litt vanskelig bilde å forholde seg til. Jeg har fundert over dette siden det ble tatt høsten 2005, og egentlig henta det opp flere ganger. Et eller annet var der med bildet syntes jeg, men ble ikke helt klok på hva. Så bildet ble gang på gang lagt ned i skuffen merket 'under tvil', før jeg gjorde en siste finnish og la det ut i all offentlighet. Og dette øyet var jeg faktisk ikke klar over før det ble kommentert. Ser det nå, og syntes det var meget spesielt.

mvh Jan Frode
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu