Scream
jeg ser denne hver dag fra jobben, tilslutt klarte jeg ikke å dy meg og måtte ta et bilde.
Bilde er intensivert litt i photoshop, håper dere ikke syntes det ble for mye av det gode, forsøkte å holde igjen litt, men tror ikek helt jeg klarte det. Meningen er at bilde skal se ut som en blanding av bilde og maleri
Utstyr
  • Canon Eos 20 digital
  • 18-55
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriArkitektur
  • Lastet opp
  • Visninger683
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_130116} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Thomas Foyn H.

jeg vil veldig gjerne ha kritikk!!
Erlend M.

Sikkert en stilig graffiti det der, men når dette bare er en avbildning av en annens verk som igjen har kopiert Munchs idé er det lite credit igjen til fotografen. Ser ikke særlig gjennomført ut teknisk heller, men det gidder jeg ikke gå nærmere inn på når dette ikke er *ditt*.
Hans Jacob H.

Med det utsnittet du har valgt å vise, er det ikke rart det blir oppfattet som om du bare har kopiert en annen manns verk. Prøv heller å ta med et miljø rundt grafittien, en situasjon el. l. der skriket blir en del av et større motiv. Da blir saken en helt annen.

Hans Jacob
Espen P.

Dette er vel det okuperte huset til slagbjørnene, så da er det vel nok miljø å ta av?

ePsen
Mattis B.

og, moralen er, kopier andre sine bilder og folk kommenterer vilt! Visst folk kan vere kritiske velger de heller det enn å rose andre bilder, virker det som.

synd de ikke kommenterer de to andre bildene dine, som jeg liker mye bedre:) Må kanskje si at jeg er litt enig med de forrige kommentarene.

Mvh Mattis
Thomas Foyn H.

Takk Mattis, jeg er selvsagt helt enig med deg! føler også at de to andre bildene mine er betydleig bedre, men det er begrenset hva man kan få gjort med denne veggen, jeg ville ikke demonstrere min kunst med dette bilde, det var hele tiden snakk om å vise frem hva kunststudentene i oslo klarer å produsere.
Nikolai E.

Egentlig fortjener ikke dette bildet flere kommentarer, utover at det går fint an å presentere denne grafittien på en mye bedre måte. Se bildet bilde nr. 165419
Thomas Foyn H.

Takk skal du ha Nikolai
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu