Glødende Tankefull
Kjenner ikke personen i bildet, men om noen gjør det, og personen føler seg støtt av dette, så fjerner jeg det omgående.


Også fra ''Oslovandringen'', hvor jeg fikk knipset denne spennede personen som gikk nedover Karl Johan, og tenkte på noe. Ble ganske artig med lyset i håret....
Utstyr
  • Canon EOS D30
  • Canon 70-300mm USM
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger171
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_9729} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Runar R.

Du var veldig heldig med den knipsingen.
Vi får nesten håpe at noen kjenner vedkommende, så hun kan få en kopi.
Rune M.

Utrykksfullt ansikt og fin profil. Lyset i håret skaper god separasjon fra bakgrunnen, og er nødvendig, men fargen på det gjør det distraherende. Det er vel ikke meningen at håret skal være viktigere enn ansiktet?
Per Oddvar S.

Takk for hyggelig omtale...

RM: Jeg vet ikke, jeg synes at det røde sto veldig bra til bakgrunnen som er sort og blå. Men jeg er også enig med deg at den sterke rødfargen skaper en tiltrekning mot håret, men samtidig var det jo det som fikk oppmerksomheten min når jeg sto der på gaten...så jeg vet ikke helt hva man skal si er galt... ?!??
Tina E.

Synes det er helt ok at håret er så fremtredende, ansikter tiltrekker seg oppmerksomheten uansett (også i dette tilfellet !).
Rune M.

POS: Det spørs jo hva du ønsket å oppnå med bildet. Blikket mitt dras først til rødfargen i håret og deretter til ansiktet i dette bildet. Ikke noe i veien med det, hvis det var det du ville.

Enig i at rødfargen var fin mot det blå, så jeg forstår dilemmaet ditt.
Live Kristin N.

Liker dette! Kjempefint lys, tøft med det røde lyset på håret.. nesten surrealistisk, litt ''space'a''. Jakka hennes, osen fra munnen, den blå bakgrunnen; alt sier ''kald høst/vinterdag'', mens det varme, røde blir en fin kontrast til det kalde.. Men blir litt meningløst å drive og analysere dette så veldig...det er rett og slett bare et kjempefint bilde!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu