W a l k m a n
Där han går..illustrerad på mitt vis..

Bilden är skapad med hjälp av mina egna bilder..

Undrar hur du som betraktare upplever den..
När jag skapar gör jag det alltid med känsla MIN känsla...men når jag ut..det undrar jag...finns det något i min (a) bilder som lockar..
Utstyr
  • Olympus c-5060wz +bildbehandlingsp.
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetMed hjälp av bildbeh.p. och mina egna bilder
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriManipulasjon
  • Lastet opp
  • Visninger253
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_233796} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Anne Lene B.

Hei Rita
En ensom vandrer i livet, som berører meg dypt!! Melankolsk men samtidig vakker og med håp i fargene!! Nydelig komposisjon og fargebruk!! Bokmerket!!

Hilsen Anne Lene
kine p.

Får en følelse av ensomhet. Eller det å være alene om noe stort, som en utfordring eller en hemmelighet. Liker absolutt bildet. Du er flink som alltid :)

mvh Kine
Laurberg G.

Varm og dejlig. Også lidt tænksom og ensom måske. Men først og fremmest positiv i den virkning som går ud fra billedet. Fin farvebalance og en god colordybde er vel de fotografiske kvaliteter. Her er e god stopeffekt. Og spørgsmålet om hvad det er holder betragteen godt fast foran billedet. mvh. lau
Steinulf L.

Fint fargespill. Figuren midt i ser ut som et menneske. Launerg Giversen synes jeg beskriver bildet bra. Her er mange delaljer å mye å betrakte. Liker stilen du har jobbet frem. Bra dette.
Lars B.

Enkelt og uttrykksfullt med fine farger - ser ganske ensom ut, denne personen. Jeg liker bildet ditt godt.

Hilsen Lars
Monika Frisvold V.

Hei
jeg liker ditt bilde.... Det er mørkt rundt personen, men slik jeg ser det går han inn i lyset, men det er skummelt i rundt... Flott bilde... :) Liker fargene.. :) mvh monika
kåre l.

Kjenner meg igjen på et vis :-)
Å gå egne veier, ikke i flokk.
Flotte farger og mye rom for tolkninger.
Bra jobba :-)
Anna Rosa L.

Jeg elsker bildet, og tittelen
Dette er et bilde jeg kunne hatt på veggen min! Og jeg er litt kresen på det!
-rosa-
Tom E.

Hei Rita - så dette bildet tidligere i dag, og har nå vært inne og sett på resten av bildene dine. Jeg er imponert over hvordan du har funnet fram til en teknikk som får fram noen utrolige stemninger i bildene dine. Du lager bilder som man ikke bare klikker seg inn på og blar forbi. Det er bilder som man ser på lenge og som man kommer tilbake til. Det er flere jeg gjerne kunne tenkt meg å ha på veggen. Foruten dette kommer både Backstage og Bara ett ögonblick i den kategorien. Håper du fortsetter å legge ut bilder her.

Mvh TomE
Rita S.

T u s e n TACK till er alla..jag blir rörd över era ord...så mycket..

Ni vet att när man sitter därhemma framför datorn och skapar, försöker få fram den känslan som finns just då genom att använda mig av mina bilder på ett annorlunda vis...då vet jag ju inte hur den kommer att se ut eller mottas av betraktaren och att då få se eran respons på den..det betyder så oerhört mycket och det motiverar mig i mitt skapande...tack igen..:)
ha en fin dag!
Vh
R i t a
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu