Bildet inngår i albumet Landskap -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2005-11-21 22:34:16
    Versjon #2
Utstyr
  • Canon EOS 300D
  • Canon EF-S 18-55 mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger490
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_165449} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (17)
Eli B.
Dette var vinterlig. Synes skinnene ut i vannet forstyrrer litt, ellers liker jeg svart/hviten og komposisjonen med stenen i forkant. Et behagelig og godt bilde å se på.
mvh Eli
Vibeke Koehler B.
Jeg likte virkelig de skinnene jeg. Ligner trikke- eller togskinner. Det gjorde bildet veldig spennende og eventyraktig å tenke på hva slags tog som går der og hvor det skal til. Jeg syntes også det var fint at himmelen og havet sklir over i hverandre nesten umerkelig.
Ystaas K.
Fin stein, men hvor er fisken?
Jeg for min del skulle ønske det vare med en sjark, og gjerne en gammel mann i sydvest med pipe.
Ville muligens også tatt bilde en dag det ikke var skodde.
Jan Frode A.
Joda, bildet fungerer så absolutt.
Syntes du har fått fram en fin stemning, og inntrykket blir et kjølig og disig høstlig kystlandskap. Grått og rått, som blir forsterket av sort/hvitt formatet med gråtonene.
Snodig forresten med den store steinen som ser ut til å sveve. Blir bildet litt tungt mot høyre? Her blir jeg ikke helt enig med meg selv.
Formatet? Tja, kanskje et lite kutt ovenifra.

mvh Jan Frode
Torbjørn K.
Ganske klassisk Kistrand dette, enkel og stilren komposisjon i sort-hvitt. Steinen er bra plassert, og jeg liker skinnene som gir fin dybde i bildet. Likevel er de såpass skjult at det ikke er helt innlysende å se de. Jeg kunne tenkt meg litt mer kontrast i dette bildet.

Torbjørn
Knut L.
Nydelig s/h-arbeid og upåklagelig komposisjon.

Selvom horisonten er glidd inn i ''evigheten'', har jeg en anelse om at den er der likevel. Så jeg kunne nok tenkt meg å prøve noen cms kutt i overkant.

mvh
Knut
Johan K.
Tusen takk for kommentarer :)

Kåre: Jeg vet ikke helt med den sjarken og pipemanden... ville i alle fall ikke falt meg inn å tatt dette bildet på en solskinnsdag :)

Legger ut en ny versjon hvor jeg har kuttet litt i topp, samt økt kontrasten bittelitt. Blir ikke helt enig med meg selv...

Johan
Hans Jacob H.
Spenningen mellom den store steinen og de litt diffuse sporene som forsvinner ned i sjøen er definitivt bildet her. Det gjorde seg med sjøen som gled umerkelig ut i horisonten, og nesten synd at odden til venstre ødela litt av nettopp det inntrykket. Hadde ikke den vært der, hadde det virkelig vært noe, selv om det fungerer nå også selvsagt.
Stine J.
Skikkelig vinterstemning. Tonene understreker det kalde. Steinen er pent plassert. V2 med økt kontrast og kutt i toppen er best komposisjonsmessig. Bra!

mvh Stine
Chr. G.
Jo da, dette sitter bra. Stillheten er absolutt tilstede, her bidrar lyset, tåka, havblikk og tang i vannskorpa. Fravær av horisont i høyre halvdel, samt odden til venstre synes jeg er en grei komposisjon. Kanskje ville jeg gått litt mer til venstre og tatt bildet i retning litt mer mot høyre. Men da blir vel skinnene plassert litt uhensiktsmessig. Ønsker meg ikke mer kontrast. Etter mine begrep en bra konvertering til gråskala, og detaljene kommer godt fram.
Torbjørn K.
V2 er bedre!

Torbjørn
Kurt S.
Veldig stille, rolig og fin høststemning.
Som Hans Jacob sier: Spenningen mellom sporene og den store steinen ble det som satte en ekstra spiss på bildet. Godt sett!
Et lite kutt i toppen gjorde seg. Kontrasten kan godt være som i V1.
Komposisjonen fungerer fint synes jeg.
Absolutt et bra bilde!
Mvh Kurt
Odd Tore S.
Jeg ser to motiver, det du har lagt ut minus skinner, og skinner og stein uten odde.
Det du la ut har stillhet og grånyanser så det holder, men jeg forstyrres av skinnene her.
Jeg synes at utsnittet i v2 er bedre, men kontrastøkningen som gjør bunnen mer fremtredende er jeg ikke så begeistret for.
Odd Tore
Janne L.
Nei, dette ble bare sterkt og lyst. Jeg sitter her å myser, og lurer på hvor solbrillene er. Det er ikke ofte dine bilder ikke faller i smak hos meg.
Janne
Jan O Ø.
Hei. Liker det utbrente partiet øverst i bildet. Synes også at steinen i forgrunnen samt fjellet i bakgrunnen gir en fin balanse i bildet. Personlig skulle jeg ønske at tangen ikke hadde vært der. Et lite element til i bildet hadde også gjort det litt mer spennende.
Mvh Jan O.
Johan K.
Takker for nye kommentarer

Jan O Ø: Det er ikke utbrent. Men, ja, et lite element kunne kanskje hevet bildet litt :)

Johan
Johan K.
Takker for nye kommentarer

Jan O Ø: Det er ikke utbrent. Men, ja, et lite element kunne kanskje hevet bildet litt :)

Johan
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu