Hvis det skulle være vanskelig å se, pga det lille formatet, står det altså blant annet ''eldgamle'' med liten skrift på plakaten...
Utstyr
  • Canon EOS 300D
  • Canon EF-S 18-55 mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger436
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_154576} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (15)
Ronnie S.
Det kan jo være greitt med meditasjon i alt det gamle, og...i det kaoset som bildet forteller om. At det i tillegg er for de eldgamle gjør jo ikke saken noe bedre. Aner jeg noe politisk budskap her? Det kreves jo en ''opprusting'' .
Rolf S.
Dette var bra synes jeg.

Mye gammelt, både i tekst og vegg, med vel avstemte farver og fine mønstre.
En plaket som også kan sette fantasien litt i sving.

Men hva skal vi med meditasjon når den beste terapi mot ''gruff'' er denne type utsøkte bilder?

M.v.h. Rolf

Nina S.
Tvetydig meddelelse på en innholdsrik vegg.
Veldig godt sett, skarpt og fint.
Mvh Nina
Torbjørn K.
Teknisk veldig bra dette her! Liker spesielt godt lyset og stemninga i bildet. Har du brukt en eller annen form for glow-effekt for å forsterke stemninga? Komposisjon og innhold er som vanlig bra også.

Torbjørn
Janne L.
Utroligt at du tar bilde av dette. Jeg hadde ikke stoppet med en gammel oppslagstavle. Godt sett. Tekniskt perfekt. Artigt lys.
Janne
Kurt S.
Fine effekter og et spesielt og godt bilde.
De eldgamle kan nok trenge litt meditasjon i disse tider-:)
Mvh Kurt
Jan Frode A.
Det er spesielt fargetonene og detaljene i overflata som fanger interessen min.
Får fornemmelsen av slike gamle plakatvegger, og blir sittende å kikke etter rustne tegnestifter.
Et herlig bilde på mange måter, med fin struktur og farge.

mvh Jan Frode
Fred S.
Behøver ikke gratis meditasjonskurs for å reflektere over hvorfor dette bildet er så visuelt tiltalende. Veggen har en ''patina'' som forteller om forgangen tid, fra den fillete plakaten til rustflekker , avskallet maling og gamle jerrnbeslag. Fraværet av heftige farger er også et pluss her, og hele bildet har dette helt spesielle preget av en slag ''forfallets estetikk'' som gjør at en stopper opp og studerer en vegg som en i det virkelige livet ville ha passert uten å bry seg. Komposisjonen, med plakat og to jernbeslag som ''skyter'' inn i forskjellige høyder fra hver sin billedkant som hovedelementer virker også gjennomført; det er ikke bare å knipse tilfeldig på en slik vegg. Bra !

vh fred
Steinulf L.
Synes Fred har beskrevet bildet på en god måte. Forøvrig et godt eksempel på 'kunsten å se'. Likte dette.
Johan K.
Mange takk for hyggelige tilbakemeldinger. :)

Ronnie: Noe politisk budskap var ikke tiltenkt med dette bildet. Men morsomt at du tolker det i den retningen.

Torbjørn: Ikke noen form for glow-effekt er brukt her. Har justert kontrast i curves, samt noen levelsjusteringer og til slutt en del dodging og burning. Om jeg husker riktig. Og, jo... redusert litt fargemetning.

Fred: Fin kommentar, setter pris på den :)

Og mange takk til dere andre

Johan
Stine J.
Trodde først dette var en montasje med et moderne oljemaleri som basis. :-) Ser nå at det er en vegg fylt av spennende detaljer og struktur i skjønn
(u)forening. Behagelige duse toner som passer til de slitte elementene i bildet. Faller absolutt i smak dette. :-)

mvh Stine
Hans Jacob H.
Mye ''historie'' samlet i lag på lag på denne veggen! Flotte detaljer og farger, og et gammelt ''editasjon kurs'' som visuelt blikkfang. Bra!
Jon-Petter T.
En visuel og grafisk sterk flate du presenterer her. Elementene henger på et vis ihop der en gammel lapp om ''gratis meditasjon'' står i sterk kontrast til de amerikanske stjernene på den avrevne lappen oppe til høyre.
Har selv en hang til slike bilder og dette bildet falt i smak!

J-P
Arne S.
Tilfeldighetenes spor og spill kan være fascinerende motiv i seg selv, som her. Men utsnittet er ikke veldig tilfeldig. Hver enenste lille prikk og strek utgjør en fin og balansert helhet. Teksten tilfører bildet innhold ut over det rent visuelle.

Enkelt, men likevel komplisert! Godt utført!

Kristoffer L.
Jeg følger Arne Strømme m.fl. i deres kommentarer her. Bildet er visuelt tiltalende og fint komponert. Elementene henger godt sammen, og skaper en god helhet av flater, linjer og former.

Etter å ha tittet på bildet i gråskala, synes jeg det kunne vært moro å se en god s/h-versjon - som et alternativ. Bildet fungerer imidlertid ypperlig i farger også, som her. ;-)

- Kristoffer
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu